2821
2789
عنوان

پدر شوهر

387 بازدید | 29 پست

ی هفته بود ک کمرم خیلی درد میکرد جوری ک توان راه رفتن نداشتم چون پله هامون زیاده از دکتر رفتم خونه ی بابام اینا .وقتی جواب ام آر آیم اومد نشون داده بود ک دیسک کمر دارم ی هفته موندم خونه ی بابام تا استراحت کنم مادر شوهرم اومد دیدنم ولی پدر شوهرم ک عموم میشه ن ی هفته رو زنگ زد ن اومد دیدنم خیلی از دستش ناراحتم چی جوری بهش نشون ندم ناراحتیمو آخه خیر سرم هم عروسشم هم برادر زاده.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چی جوری

تیکه بنداز مثلا بگو عمو جون حالتون چطوره .خوابتو دیدم نگران حالت بودم  😁

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔
آخه ی هفته خونه نرفتم تو ی خونه زندگی میکنیم

زیاد مهم نیست ، حالا مادرشوهرت زحمت کشیده اومده، مادرشوهر من تو این جور مواقع یه زنگ هم  بزنه خیلی خوبه، و کلاهم را میندازم بالا،  از پدرشوهر توقع نداشته باش دیگه، عمل که نکردی، استراحت کردی فقط، زیاد توقع نداشته باش تا ناراحت نشی

زیاد مهم نیست ، حالا مادرشوهرت زحمت کشیده اومده، مادرشوهر من تو این جور مواقع یه زنگ هم  بزنه خ ...

مادرشوهرم اومد ولی ن سلام ن کلام بهم گفت بس چرا بچه سقط کدری ب ما نمیگی

.

زیاد مهم نیست ، حالا مادرشوهرت زحمت کشیده اومده، مادرشوهر من تو این جور مواقع یه زنگ هم  بزنه خ ...

کلاهک هسته ای . خخخخخخ  

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز