2777
2789
عنوان

ی لحظه...

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 29 پست
فقط میترسم ز بزننو ب خانوادم بگن ک ما نمیخاستیمو این ز زدو... وگرنه تا الان شلوار همشونو درمیاوردم ...

مرگ ی بار شیون یبار،حالا ک از خودت نمیترسن بزار از خانوادت بترسن

عقدی؟

بهم بگید براتون حمد بخونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرگ ی بار شیون یبار،حالا ک از خودت نمیترسن بزار از خانوادت بترسن عقدی؟

ازدواج‌ کردم ۱ساله

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
بگو زنگ زدم چون فکر کردم آدمی

آبجیای خودشم اینطور شوهر پیدا کردن...ی آبجیش کلاس پنجم دنبال اینکاراس

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

بگو خونوادم میدونن و موقع دعوا بشور بذار سینه دیوار اونا رو

اگ هم ب خونوادت گفتن دیوار حاشا بلنده

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
بگو خونوادم میدونن و موقع دعوا بشور بذار سینه دیوار اونا رو اگ هم ب خونوادت گفتن دیوار حاشا بلنده

خیلی بی آبروئن...

ی بحث ساده کنیم میگن ز میزنیم ب بابات یا پاشو آماده شو ببرم پرتت کنم خونه بابات...

آبجیای خودشم اینطور شوهر پیدا کردن...ی آبجیش کلاس پنجم دنبال اینکاراس

توام دست پیش رو بگیر پس نی افتی

بگو خودتم کرم داشتی وگرنه اگه خیلی پاک و مطهر و پسر پیغمبر بودی باهام حرف نمیزدی.

به مامانشم بگو عرضه داشتی پسر خودت رو جمع میکردی. بهش بگو آره من زنگ زدم اما شما اومدین دم خونمون خاستگاری و رو دست بردینم.

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر...   

خیلی بی آبروئن... ی بحث ساده کنیم میگن ز میزنیم ب بابات یا پاشو آماده شو ببرم پرتت کنم خونه بابات.. ...

اگ اینقد بدن چرا زنش شدی

دهن ب دهنشون نذار

سعی کن جلوشون حتی حرف معمولیم نزنی حتی ب شوهرت

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
اگ اینقد بدن چرا زنش شدی دهن ب دهنشون نذار سعی کن جلوشون حتی حرف معمولیم نزنی حتی ب شوهرت

چ میدونسم اینطور آدمی هستن...

بیچاره خانوادم همه چی خریدن و آسون گرفتن ولی اینا هیچی نخریدن ،حالام برمیگردن میگن رو دست خانوادت مونده بودیو‌ آسون گرفتن سریع بندازنت بیرون

توام دست پیش رو بگیر پس نی افتی بگو خودتم کرم داشتی وگرنه اگه خیلی پاک و مطهر و پسر پیغمبر بودی باه ...

بهم میگ معلوم نیس با من بودی قبلترش با چن نفر دیگ بودی...

نفرت دارم ازشون اه

قضیه فقط اینه که تو اول زنگ زدی ؟ یا واقعا اون نمیخواسته و تو با اصرار وارد زندگیش شدی؟

من اول زنگ زدم...

ولی اصن نمیگفتم ازدواج کنیمو ...۱سال اخر اصن جوابشم ندادم ک خودشون چن نفرو فرستادن بیان خواستگاری کنن براش

من اول زنگ زدم... ولی اصن نمیگفتم ازدواج کنیمو ...۱سال اخر اصن جوابشم ندادم ک خودشون چن نفرو فرستاد ...

خو همینا رو بهشون بگو 

چه آدمای بی جنبه ای ان

بگو مگه فرستادم دنبالتون که این حرفا رو میزنید

توام دست پیش رو بگیر پس نی افتی بگو خودتم کرم داشتی وگرنه اگه خیلی پاک و مطهر و پسر پیغمبر بودی باه ...

آبجی خودش با شوهرش دوس بوده و حالا اصن مادرشوهرش از این خوشش نمیاد،گفتنی ام میگ چون من دختر پاکی ام و شوهرم منو خاسته گرفته،مادرشوهرم آدم نیستو دختر جنــده مخاس بگیره

خو همینا رو بهشون بگو  چه آدمای بی جنبه ای ان بگو مگه فرستادم دنبالتون که این حرفا رو میزنید

تو‌گوششون نمیره ک...

آبجی خودش تو نامزدی با ۳،۴نفر دیگ دوست بود ..ک طلاقش دادن