2777
2789
عنوان

ی لحظه...

268 بازدید | 29 پست

سلام.

من‌چن سال پیش با شوهرم دوست بودم،اولین بار من ز زدم بهش ک ببینم کیه .چون دوسش داشتم...

حالا هر وقت ک بحث میشه میگ غلط کردی ک زنگ زدی بهم ،حتی خانوادش هم موقع بحث میگن ک کسی نمیگرفتت و زنگ زدی و مخ زدی ،از این قضیه کسی از خانوادم اطلاع نداره و همیشه موقع بحث میگن ز میزنیم ب خانوادتو میگیم...

اگ خانوادم بدونن طلاقمو میگیرن صد در صد..

نمیدونم جوابشونو چی بگم دهنشون بسته شه

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقت ازدواج کردی? به نظرم زیادی به همسرت سرویس دادی وهم برش داشته

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
چ شوهر دهن لقی ک ب خانوادش گفته😕

اره خییییییلی..

همون‌موقع میگف و خانوادش گوشیو برمیداشتن ب من بد بیراه میگفتن

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
بگو اگ میدونستم چ ادمایی هستین تف هم تو روتون نمینداختم چ برسه ب اینک زنگ بزنم

فقط میترسم ز بزننو ب خانوادم بگن ک ما نمیخاستیمو این ز زدو...

وگرنه تا الان شلوار همشونو درمیاوردم میبستم گردنشون

چه موقعیت بدی واقعا کار اشتباه و بچگانه ای میکنن ک شمارو تحدید میکنن،با همسرتون برین ی مشاور

مشاور‌حالیشون نیس ک