2777
2789
عنوان

پیشنهادمیدین.

267 بازدید | 27 پست

سلام خانوما‌.

دوتارنگ موبهم پیشنهادبدین واسه شب حنابندون وعروسیم.

صورت تپل وگندمیِ روشنی دارم.

رنگ لباس حنابندونمم اناری وقرمزواینجوررنگ هس.

ممنونم😘💋❤

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبخت بشین عزیزم😙

ممنون گلم.

خیلی راضی ب عروسی نیستم ب ی چیز اجباری تن میدم.

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
حنا بندان   مسی      عروسی مشکی

مشکی خوبه؟

ممنون گلم. خیلی راضی ب عروسی نیستم ب ی چیز اجباری تن میدم.

چرا؟

برام عجیبه این حرفو میزنین

هر دختری آرزو داره لباس عروسی بپوشه

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

چهرت رو نمیبینیم. بهتره اگر آرایشگاهت خوبه بهش اعتماد کنی . یا از نت نگاه کنی ببینی افرادی با قیافه تو چه رنگایی بهشون میاد. خوشبخت بشی

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
نظر خودت و همسرت مهمتره ولی رنگ نکن . ان شالله خوشبخت شی . لطفاااا واسم دعا کن منم عروس شم 

کاش شماجای من عروس بودی پس چون دلم راضی نیس همش درحال دعاکردنم ک خداکنه پام بشکنه لغوشه عروسیه.

بنظرم یروزش موهای خودت باشه یروز دیگشم یرنگ ملایم در حد زیتونی و اینا که بعدها دیدی دلتو نزنه 

الان فندقی روشنه موهام.شایدیه سانت رشدکرده.

عروسیمم دوهفته دیگه س‌