2821
2789
عنوان

پیشنهادمیدین.

268 بازدید | 27 پست

سلام خانوما‌.

دوتارنگ موبهم پیشنهادبدین واسه شب حنابندون وعروسیم.

صورت تپل وگندمیِ روشنی دارم.

رنگ لباس حنابندونمم اناری وقرمزواینجوررنگ هس.

ممنونم😘💋❤

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوشبخت بشین عزیزم😙

ممنون گلم.

خیلی راضی ب عروسی نیستم ب ی چیز اجباری تن میدم.

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
حنا بندان   مسی      عروسی مشکی

مشکی خوبه؟

ممنون گلم. خیلی راضی ب عروسی نیستم ب ی چیز اجباری تن میدم.

چرا؟

برام عجیبه این حرفو میزنین

هر دختری آرزو داره لباس عروسی بپوشه

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

چهرت رو نمیبینیم. بهتره اگر آرایشگاهت خوبه بهش اعتماد کنی . یا از نت نگاه کنی ببینی افرادی با قیافه تو چه رنگایی بهشون میاد. خوشبخت بشی

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
نظر خودت و همسرت مهمتره ولی رنگ نکن . ان شالله خوشبخت شی . لطفاااا واسم دعا کن منم عروس شم 

کاش شماجای من عروس بودی پس چون دلم راضی نیس همش درحال دعاکردنم ک خداکنه پام بشکنه لغوشه عروسیه.

بنظرم یروزش موهای خودت باشه یروز دیگشم یرنگ ملایم در حد زیتونی و اینا که بعدها دیدی دلتو نزنه 

الان فندقی روشنه موهام.شایدیه سانت رشدکرده.

عروسیمم دوهفته دیگه س‌

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 23 ساعت پیش
2791
2779
2792