2777
2789
عنوان

پیشنهادمیدین.

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 27 پست
چرا اخه؟😦

چون هرچی ک من خواستمو ب دلیل نبودپول خفه شدم وروش سرپوش گذاشتم.

شدم ی ربات هرکی هرچی بگه قبول کنم.

نمیدونم کسی ک پول نداره ....میخوره عروسی کنه.

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش شماجای من عروس بودی پس چون دلم راضی نیس همش درحال دعاکردنم ک خداکنه پام بشکنه لغوشه عروسیه.

الهی بگردم امیدوارم این حس فقططط واسه استرس های قبل عروسیت باشهههه . عزیز دلممم موج منفی نده به خودت از ته دلم ارزو میکنم خوشبخت شی ولی اگه به ازدواجت شک دادی لطفاااا از یه مشاور حاذق کمک بگیر

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
چهرت رو نمیبینیم. بهتره اگر آرایشگاهت خوبه بهش اعتماد کنی . یا از نت نگاه کنی ببینی افرادی با قیافه ...

تعریف ازخودنباشه تقریباخوشکلم چشام درشته مژه های بلندی دارم لبامم غنچه ایه صورت بیضی شکل تپل باپیشونی استخونی کوتاه بینیمم ب چهره م میاد.

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
چرا؟ برام عجیبه این حرفو میزنین هر دختری آرزو داره لباس عروسی بپوشه

چون همه کاری بقیه میکنن ومن ی لباس سفیدتنمه ونقش عروس رودارم.هیچی باب میل من نیس.

چون هرچی ک من خواستمو ب دلیل نبودپول خفه شدم وروش سرپوش گذاشتم. شدم ی ربات هرکی هرچی بگه قبول کنم. ...

غصههه نخور عروس خانمممم ان شالله اونقدرر خوشبخت  و پولدارشین که این روزا رو یادت برههه.

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
پس ریششو همون فندقی بزن باز برای عروسی ریششو بزن فقط

ممنون عزیزم.

غصههه نخور عروس خانمممم ان شالله اونقدرر خوشبخت  و پولدارشین که این روزا رو یادت برههه.

مگه من چندبارتواین سن میام وعروس میشم.

الانم پول داره نکبت خرج نمیکنه.

الهی بگردم امیدوارم این حس فقططط واسه استرس های قبل عروسیت باشهههه . عزیز دلممم موج منفی نده به خودت ...

ب خاطراینه ک کسی حرف من نمیشه نمیگه باشه اینی ک تومیگی قبوله میگه ن اینی ک من میگم درسته.

واقعا نمیدونم چی بگم، خدا دلتو شاد کنه ان شالله .

ان شاالله ممنونم

چون همه کاری بقیه میکنن ومن ی لباس سفیدتنمه ونقش عروس رودارم.هیچی باب میل من نیس.

یعنی چی؟

چرا اجازه دادی اینجوری بشه؟

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇
یعنی چی؟ چرا اجازه دادی اینجوری بشه؟

حرف حرف شوهرمه دس من نیس.

هرچه اون بگه هس.

کلا همیشه همینجوریه.