2777
2789
عنوان

ای خداااا

87 بازدید | 6 پست

از دست خانوادم عاصی شدم بخدا دیوونم کردن خانواده شوهرم و شوهرم خیلی خوبن الان عقدم اما خانواده خودم نه مادرم خواهرم همش دنبال عیبجویی هستن ازمن و شوهرم اینا با دیگران رفتارشون خیلی خوبه اما نمیدونم بامن بدن بدمو میخان خانواده شوهرم خیلی بهم اهمیت میدن احترام میزارن اما تا اشتباه ناخواسته از اونا میبینن فقط سرکوفت میزنن از همه دخترای فامیل ک ازدواج کردن موقعیت من عالیه اما اینا نمیدونم چرا اونارو میزنن تو سرمن خیلی نارحتم کلی گریه کردم

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حساس نباش اگ حرفی هم زدن برات مهم نباشه  ب قول خودت اخلاقشون اینطوره پس تغییر نمیکنن ب حرفاشون ...

نمیتونم حساس نباشم انتظار دارم ازشون اخه منکه باهاشون بد نیستم اما همش نارحتم میکنن دنبال بهانه هستن دیگران و میبینم حسرت میبرم ب رابطشون باخانوادشون

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

عزیزم مراقب باش بهشون اجازه ندی تو کارات دخالت کنن به هیچ عنوان اجازه نده

اره خیلی در تلاش هستن برا دخالت اما اجازه نمیدم دلم خیلی پره واق خیلی سخته ادم خانواده ش بدشو بخان سرکوفت بزن اونم بی جا