اگه جراحی بخواد یکم درد داره تا چند روز فک نمیتونی زیاد باز و بسته کنی ولی در کل چیز وحشتناکی نیست
اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
من جراحی کردم بعد اینکه اثر بی حسی میره خیلی درد داره باید مسکن قوی بخوری من شب اول تا صبح نتونستم بخوابم تا یه هفته نتونستم درست غذا بخورم بعدش به مرور بهتر میشه ولی تا یکماه باید با یطرف دیگه غذا بخوری
پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت پسر یعنی تکیه گاه مادر پسر یعنی امید آینده پدر پسر یعنی ولی عهد خونه من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
هر دوتا رو باهم نکن خیلی سخت میشه اصلا نمیتونی غذا بخوری گرسنه میمونی
صورت خیلی باد میکنه اگه هر دوطرف باشه دیگه خیلی باد میکنه
پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت پسر یعنی تکیه گاه مادر پسر یعنی امید آینده پدر پسر یعنی ولی عهد خونه من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
مال منو نیمه نهفته بود دندونم لثمو شکافت دندونمو درآورد بعدش بخیه زد فکر کنم ۴ تابخیه بود
جراحی دندون عقل به نسبت عصب کشی و جرم گیری سخت تر هست ولی اگه دکتر خوبی باشه زیاد اذیت نمیشی درد اصلی یکی دو ساعت بعد جراحی شروع میشه بعضی ها دو سه روز بعضی ها هم تا یک هفته درد دارن باید مسکن استفاده کنی ولی بعدش راحت میشی زیر دست دکتر هم بیحس دندون چه فرقی میکنه چقدر برش بده اگه تمام توصیه های دکتر گوش بدی درد کمتری تحمل میکنی
اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
اگه میتونی تحمل کن اول یکی رو بکش خوب که شد اونیکی
به دکترت بگو مسکن برات بده آمپول ضد درد هم من دیدم میزنن