ببین من امتحان کردم مسکن سر ساعت استفاده کنی بهتر جواب میگیری شیاف هم خوبه حتما حتما قبلش گرسنه نباش خوب غذا بخور بعد برو دندون پزشکی چون تا چند روز نمیشه غذای جامد بخوری ،دهانشویه استفاده کن داروهاتو سر ساعت بخور اگر هم دیدی با قرص جواب نمیگیری یه امپول دگزا بزن ،درد از سومین روز به بعد بهتر میشه ولی مسکن قطع نکن
اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
نمیدونم دکتر من که همیشه دگزا میده ولی من استفاده نکردم معمولا با قرص اروم میشه دگزا برای یک بار استفاده زیاد هم مضر نیست
اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
خب پس یکم باید درد تحمل کنی میگم شیاف هم خوبه تو یه گروه بودم در مورد درد دندون بحث میکردیم خیلی ها با شیاف هم دردشون اروم میشد باور کن خیلی هم درد نداره مثل یه دندون درد معمولیه با این تفاوت که یکم فک هم درگیر میشه