2777
2789
عنوان

دندان عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 21 پست
خداکنه نوافن بندازم قبل اینکه بیحسی دندونم بره؟

ببین من امتحان کردم مسکن سر ساعت استفاده کنی بهتر جواب میگیری شیاف هم خوبه حتما حتما قبلش گرسنه نباش خوب غذا بخور بعد برو دندون پزشکی چون تا چند روز نمیشه غذای جامد بخوری ،دهانشویه استفاده کن داروهاتو سر ساعت بخور اگر هم دیدی با قرص جواب نمیگیری یه امپول دگزا بزن ،درد از سومین روز به بعد بهتر میشه ولی مسکن قطع نکن 

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دگزانمیخام امپول دیگه ای داره؟

نمیدونم دکتر من که همیشه دگزا میده ولی من استفاده نکردم معمولا با قرص اروم میشه دگزا برای یک بار استفاده زیاد هم مضر نیست 

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
نمیدونم دکتر من که همیشه دگزا میده ولی من استفاده نکردم معمولا با قرص اروم میشه دگزا برای یک بار است ...

برمن ضررداره 😥😥😥😣بخاطردگزاپوکی استخوان شدیدگرفتم ازوقتی فهمیدم دیگه نمیرنم دکتراهم ک هیچی راه ب راه برات دگزامینویسن 

خب پس یکم باید درد تحمل کنی میگم شیاف هم خوبه تو یه گروه بودم در مورد درد دندون بحث میکردیم خیلی ها با شیاف هم دردشون اروم میشد باور کن خیلی ه‍م درد نداره مثل یه دندون درد معمولیه با این تفاوت که یکم فک هم درگیر میشه 

خب پس یکم باید درد تحمل کنی میگم شیاف هم خوبه تو یه گروه بودم در مورد درد دندون بحث میکردیم خیلی ها ...

دیگه بخداطاقت ی ذره دردم ندارم انقدرضعیف شدم تحملم صفرشده امتحان میکنم مرسی