2777
2789

دربند دركه فرحزاد امام زاده داوود امام زاده صالح و بازار تجريش شاه عبدالعظيم برج ميلاد و اطرافش  مثل دلفيناريوم و سورتمه و زيپ لاين و غيره پارك اب و اتش و پل طبيعت  بازار بزرگ پاساژاي خوبش پارك ابي او پارك موزه شاه و كاخ نياوران توچال و تله كابين اوشان فشم  ديگه همه جوره گفتم😀

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شهرای دیگه جاهای دیدنی و جذاب بیشتری دارن توصیه نمیکنم . تهران هر جای خوش آب و هوایی داشته پول دار ها و پارتی دار ها اشغال کردن تا حریم رودخونه که برای همه مردم هم هست گرفتن برا خودشون ویلا ساختن 

عزیزم شهرای دیگه جاهای دیدنی و جذاب بیشتری دارن توصیه نمیکنم . تهران هر جای خوش آب و هوایی داشته پول ...

تهرانو واسه خرید انتخاب جردم بیشتر دیگه گفتم جاهلی دیدنیشم بریم

خراب شده با این هواش من که متولد تهرانم سربازی نامزدم تموم بشه از این شهر خراب شده میرم...ببین اپلیکیشن نت برگ و تخفیفان رو بریز با اون میتونی با تخفیف بری برج میلاد یا باشگاه انقلاب پل طبیعت هم‌ برو بازار تهران هم دیدنیه شبم برو بام تهران پاساژ هم که عین چی ریخته ولی حتما به پالادیوم سر بزن خیلی دیدنیه موزه جواهرات ملی هم به مظرم جذابه تو گوگل سرچ کنی مکان های تفریحی تهران بیشتر پیدا میکنی اما حتما این دو تا اپلیکیشن رو بریز

پاساژا چیه چی داره.قیمتاش چطورن

همه جوره هست بسته به پول و سليقه و بچه داشتنت داره مثلا خريد كودك  پاساژ شاپرك خريد روز و گرون كوروش و خريد مناسب بازار بزرگ و ....

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

برا تفریح برج میلاد قشنگه،هم زیپلاین هم جشنواره هم رستوران و دلفیناریوم و ..... همشون جالبن 

پل طبیعت قشنگه

دریاچه خلیج فارس هم خیلی قشنگه و رستوران و مغازه هم داره

کاخ نیاوران هم خوبه

باغ وحش ارم هم خوبه

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

پاساژا مثلا پالادیوم خوبه ولی خییییییلی گرونه

پاساژ کوروش و تیراژه مناسبترن

پاساژ میلاد نورم قیمتاش بد نیست

بام لند هم مغازه هاش خوبن ولی یکم گرونن

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤