2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بام تهرانی چجوریه

مسیر پیاده رویه حتما کفش ورزشی بپوش توی راه رستوران و گلخونه تیر و کمون و سینما سه بعدی و بانجی جامپینگ و دیواره صخره نوردی داره و ملتم با بدمینتون و بومرنگ و هاوربورد میان اونجا یکسری هم پیکنیک میکنن و از ایستگاه ۱ تا ایستگاه ۷ هم تله کابین داره ولی کوهنوردای حرفه ای پیاده تا ایستگاه ۱ میرن بالا کلا اکثر جذابیتش ایستگاه ۱ هست و تا اونجا با اتوبوس میشه رفت

مسیر پیاده رویه حتما کفش ورزشی بپوش توی راه رستوران و گلخونه تیر و کمون و سینما سه بعدی و بانجی جامپ ...

معلومه جای باحال و جذابیه.کلا هزینه چقد میحواد این مسیر

معلومه جای باحال و جذابیه.کلا هزینه چقد میحواد این مسیر

مجانیه گلم اگر اتوبوس سوار بشی هزینه اتوبوس یا خوراکی ای که اونجا میخوری رو میدی وگرنه رفتن به خود بام مجانیه 

مجانیه گلم اگر اتوبوس سوار بشی هزینه اتوبوس یا خوراکی ای که اونجا میخوری رو میدی وگرنه رفتن به خود ب ...

اگه از سینما اینا کلا استفاده کنی و رستوران بری و خوش بگذرونی.چقد هزینه میخواد تقریبا؟

اگه از سینما اینا کلا استفاده کنی و رستوران بری و خوش بگذرونی.چقد هزینه میخواد تقریبا؟

فکر کنم برای رفتن به اونجا ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزینه بشه اگر از امکاناتش استفاده کنی من خیلی وقته نرفتم میرمم معمولا پیاده روی میکنم و میرم ایستگاه ۱ میشینم تهران رو میبینم یعنی بدون هیچ هزینه ای هم میشه از این مکان لذت برد رستوران هم همه مدله راره از فست فود تا کبابی و آش فروشی و....

یه سر پارک ملتم برین قشنگ و باصفاست یه سینمای خوبم داره

آب و آتشم خوبه هم پل طبیعت هست هم کلی رستوران و کافه و بستنی فروشی داره خوش میگذره

ارمم خوبه ولی خیلییییی شلوغه اگه بتونین زود برین بهتره که هم برسین وسیله سوار شین هم دوس داشتین شامتونو اونجا بخورین

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.