2777
2789

دکتر برا یه ماه بعد براش تکرار ازمایش نوشت. وزنشم با ورزش نرمال کرده و سه کیلو کاهش داده. الان تو این ماه بهش چی بدیم بخوره. میگه روز قبل ازمایش نوشابه خوردم. یعنی تاثیر اون بوده؟ سنش ۲۸ سال هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چون دلستر خورده بودم حس میکنم براهمون قندناشتام بالا بود۱۰۷بود

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

عناب پایین میاره و بامیه و خیار تا یه مدت شیرینی جات نوشابه ماکارونی سیب زمینی برنج میوه های شیرین دقت کنه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

هییی منم ۱۱۴بود بارداربودم دوهفته رژیم قندداشتم نی نیموازدستدادم چن روزه همش ازحرص شیرینیجات میخورم نگران نباش فقط شیرینجات نخوره

کاربرقدیمی ام 😄وقتی بچه بودمم غم بود😥ولی اون موقهاخیلی کم بود😢😧
۱۲ ساعت اگه ناشتا بوده درسته ۱۱۹ مرزه بالاتر از ۱۲۶ قند بالا محسوب میشه مصرف قند و کربوهیدراتشو کم ک ...

نه میگه ساعت ۱۱ شب چیزی خوردم البته انگار تخمه شکستن

ازمایششو ساعت ۸ و نیم داده

تشخیص prediabete هس؟ 

• Trans Fats. ...
  • White Bread, Pasta, and Rice. ...
  • Fruit-Flavored Yogurt. ...
  • Sweetened Breakfast Cereals. ...
  • Flavored Coffee Drinks. ...
  • Honey, Agave Nectar, and Maple Syrup. ...
  • Dried Fruit
  • واسه پری دیابت توصیه میشه این ها خورده نشن
شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
اهان. یعنی اصلا نزاریم بخوره؟ یا کم بخوره طوری نیس. مامانم خیلی نگرانشه

نه دیگه پرهیز کنه بهتره یه وقتیی بده بخوره شکر و بستنی بسکویت کیک‌اینارو بزاره کنار خالم قند داشت بنده خدا همچی گداشت کنار ماهی شاید یکی ۲ بار نوشابه یا کیکی میخورد اگه هم‌کیکه شیرین بود میگفت نمیخورم