2777
2789
عنوان

میترانیدازول

319 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من دفعه ی چهارمه که دارم قرص میترانیدازول میخورم دیگه حالم داره بد میشه خسته شدم هر12ساعت 2تا خیلی بده شما پیشنهادی ندارین؟؟؟ میخوام برم بهش بگم یه چیز دیگه تجویز کنه داغون شدم. چیکارکنم حالم بد نشه؟ مرسی

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عفونت واژن میترانیدازول ماله عفونته

آها منم نزدیک چند ساله عفونت دارم همه داروها و آمپول هارو هم مصرف کردم ولی باز دوباره روز از نو روزی از نو. دیگ نمی‌خورم الان فقط آب میخورم برا سوزش ولی شما  عنبر نسا استفاده کن خوب میشی

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش
مترونيدازول هر 8 ساعت مى خورند بعد هم بهتره ٦ ماه از تاريخ دوره ى قبلى كه مصرف كردى بگذره

دکتر به من گفت هر 12 ساعت 2تا تازه بهش گفتم خوردم همین چندماه پیش ولی 6ماه نشده نمیدونم دیگه نمیخورم حالا میرم بهش میگم

منم دارم میخورم هر8ساعت یکی من حالم بدمیشه ازخوردنش

استارترعسل درمانی کن .دستمال توالت استفاده نکن اصلا

باصابون ناحیه تناسلیت رونشوراصلا.توخونه دامن بپوش بدون لباس زیر.ماست زیادبخور.ساپورت وشلوارپلاستیکی نپوش 

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
منم دارم میخورم هر8ساعت یکی من حالم بدمیشه ازخوردنش استارترعسل درمانی کن .دستمال توالت استفاده نکن ...

وای بدون شورت که اصلا" نمیتونم دستمال توالت مگه بده؟

دکتر به من گفت هر 12 ساعت 2تا تازه بهش گفتم خوردم همین چندماه پیش ولی 6ماه نشده نمیدونم دیگه نمیخورم ...

خيلى عوارضش بده نمى دونم چرا بهت گفته دو تا ؟ واقعا حال آدمو بد مى كنه كاش بتونى دكترتو عوض كنى

خيلى عوارضش بده نمى دونم چرا بهت گفته دو تا ؟ واقعا حال آدمو بد مى كنه كاش بتونى دكترتو عوض كنى

تازه ازش تعریف میکردن دکتر قبلیمم همینجوری بود تازه عوضش کردم ولی دیگه نمیخورم تازه بهم اسید فولیکم داده حالا اون چیزی نیست خوبه

تازه ازش تعریف میکردن دکتر قبلیمم همینجوری بود تازه عوضش کردم ولی دیگه نمیخورم تازه بهم اسید فولیکم ...

من براى عفونت ادراى رفتم دكتر داخلى آقا . قرص سيپروفلوكساسين و چند تا آمپول بهم داد بعدشم آزمايش ادرار دادم حالم خيلى بد بود دكتر زنان را قبول ندارم يادمه خودم سرخود دو بسته مترونيدازولم خوردم هيچ اثرى نداشت

منم دارم میخورم هر8ساعت یکی من حالم بدمیشه ازخوردنش استارترعسل درمانی کن .دستمال توالت استفاده نکن ...

من با دستمال توالت همیشه خشک میکنم

من با دستمال توالت همیشه خشک میکنم

منشاعفونت واژن بیشترهمین دستمال توالته.مخصوصا عطری اگه باشه که دیگه واویلا...اگه میتونی بادستمال نخی خودت روخشک کن یاسشواربگیر

وای بدون شورت که اصلا" نمیتونم دستمال توالت مگه بده؟

منم نمیتونم ولی ازوقتی عفونت گرفتم دیگه نمیپوشم توخونه دامن نخی میپوشم .وقتی هم بیرون میرم شورت نخی میپوشم باشلوارپارچه ای .شورت وشلوارپلاستیکی عفونت روبیشترمیکنه