خانوما من فوبیای زلزله دارم الانم که گفتن زلزله باز حالم بد شده از استرس حالت تهوع گرفتم نکنه تهران هم دوباره بیاد بخدا پارسال که اومد من افسرده شدم 2 ماه نتونستم پامو بزارم تو خونه خودم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم ما كرمانشاهیم و وسط خیابون اینقدر نترسیدیم كه شما ترسیدین! به خودت مسلط باش هر چی خدا بخواد همونه! فقط نمیدونم چرا این مملكت افتاده رو دور بدبختی خدا آخرمون و ختم به خیر كنه
عزیزم ما كرمانشاهیم و وسط خیابون اینقدر نترسیدیم كه شما ترسیدین! به خودت مسلط باش هر چی خدا بخواد هم ...
چون خودمونم به خودمون رحم نميكنيم، الان به جاي اينكه بهم انرژي مثبت بدن، دارن يه عده تنش درست ميكنن، همه دنبال ازار همن، يكم توكل نميكنيم به خدا، والا منم با حرف پيشگوهاي سايت قلبم از جا كنده شده اين درسته اخه
ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.
سلام، منم دقيقا مثل شما فوبي زلزله دارم، پارسال هم آواره شدم ٢ماه خونه ي مامانمينا ميموندمو تا صبح نور گوشيم به لامپ اتاق بود از خونمون بدم ميومد، تازه تازه ميخواستم آروم بشم ازون نظر هان كه امشب خبر رو شنيدم سريع فقط لباس تن كردم 😢 دوستان همه با هم حمد رو بخونيم دعا همگاني بشه اثر داره لطفا 🤲🏻🌷😢