2821
2789
عنوان

میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 42 پست
وای خدانکنه خدایا به بچه ها رحم کن تهران کم جمعیت نداره که 

پارسال دوشب بیرون خوابیدیم هوام سرد بود 

خدا کنه تکرار نشه اون شبا

لامصب همیشه هم آخر شب میاد

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه اينجا رو گفته بود، بعضي منتظر يه سوژن كه تنش درست كنن، خوبه ميگن قابل پيش بيني نيست، هر جا بياد ...

همین دیگه بخدا با حرف اون خانوم من تپش گرفتم حالم خیلی بد شده

پرتقال شیرین من بیا تو دل مامان عزیزم    
تنهايي بهتره تو خونه فقط آدم بايد به خودش فكر كنه نگران بقيه نباشه ان شاالله خيره ديگه هيچ جا نمياد& ...

انشالله

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

عزیزم ما كرمانشاهیم و وسط خیابون اینقدر نترسیدیم كه شما ترسیدین! به خودت مسلط باش هر چی خدا بخواد همونه! فقط نمیدونم چرا این مملكت افتاده رو دور بدبختی خدا آخرمون و ختم به خیر كنه

تهران ک زلزله اومد من باردار بودم.ساعت دو شب با ماشین تو خیابونا میچرخیدیم همه داشتن قلیون میکشیدن و ...

من دو ماه موندم خونه مامانم دو هفته هم تو حیاط تو اوج سرما میخوابیدم اصلا بد وضعیتی بود افسرده شدم لب به غذا نمیزدم از همه حلالیت میخواستم

عزیزم ما كرمانشاهیم و وسط خیابون اینقدر نترسیدیم كه شما ترسیدین! به خودت مسلط باش هر چی خدا بخواد هم ...

معلوم نیست چه بلایی سر مملکت آوردن

عزیزم ما كرمانشاهیم و وسط خیابون اینقدر نترسیدیم كه شما ترسیدین! به خودت مسلط باش هر چی خدا بخواد هم ...

چون خودمونم به خودمون رحم نميكنيم، الان به جاي اينكه بهم انرژي مثبت بدن، دارن يه عده تنش درست ميكنن، همه دنبال ازار همن، يكم توكل نميكنيم به خدا، والا منم با حرف پيشگوهاي سايت قلبم از جا كنده شده اين درسته اخه

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

من دو ماه موندم خونه مامانم دو هفته هم تو حیاط تو اوج سرما میخوابیدم اصلا بد وضعیتی بود افسرده شدم ل ...

وای استارتر جان بیخیال عزیزم هیچ برگی بدون خواست خدا به زمین نمی افته نگران نباش 

ای پیرترین جوان تاریخ بیا🌷🌷🌷

سلام، منم دقيقا مثل شما فوبي زلزله دارم، پارسال هم آواره شدم ٢ماه خونه ي مامانمينا ميموندمو تا صبح نور گوشيم به لامپ اتاق بود از خونمون بدم ميومد، تازه تازه ميخواستم آروم بشم ازون نظر هان كه امشب خبر رو شنيدم سريع فقط لباس تن كردم 😢 دوستان همه با هم حمد رو بخونيم دعا همگاني بشه اثر داره لطفا 🤲🏻🌷😢

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792