2777
2789
کهنه شستن خیلی سخته عوض کردنشم سخته منم بچم حساس بود چندجور پوشکو امتحان کردم با مولفیکس راحته الان ...

خود منم همینطور 😣😣😣

دو سری پسرم پی پی کرد و پس داد ب شلوارش

شلوارشو انداختم دور 😂😂😂😂😂😂😂

(    )

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر جور خودت صلاح میدونی عزیزم 

فدات منم میترسم ب این زودی مامان نشم چون پنج ساله جلوگیری دارم ولی ازینورم دلم میخواد تو رفاه باشه 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
فدات منم میترسم ب این زودی مامان نشم چون پنج ساله جلوگیری دارم ولی ازینورم دلم میخواد تو رفاه باشه&n ...

اگه وضعه مالیت جوابگو هست چرا که نه، تاکی بشینیم تا درست بشه اوضاع بالاخره عمرمون داره میگذره 

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
حماقت محض

واقعا وحشتناکه همه میگن روزیشو میاره ولی خدا عقل داده این شرایط واقعا سخته

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
چی میگی مرضی 😁 دختر خاله ی من ۱۰ ماهشه هی عفونت ادراری میگرفت برد متخصصگفت یک دوره پوشکش نکن فقط ...

نه بابا اینا همش حرفه منکه باور نمیکنم اگر اینجوری بود پس اینهمه برندهای معروف پوشک درش رو تخته کنن چلوکبابی بزنن دیگه😐

من یکبار توی مطب دکترم بودم یه خانمی همین سوال رو ازش پرسید کفت خانم دکتر اشکالی نداره بچم رو مدام پوشک میکنم و هیچوقت بازش نمیذارم؟؟؟؟

دکتر (فوقِ نوزادان و بیماریهای عفونی اطفال هست) گفت مگه قراره بازش بذاری؟؟؟؟هیچ ربطی نداره فقط مرتب بشورش و نظافتش رو رعایت کن

.Pain🔥you made me a believer

من مای بیبی میخرم بسته 34تایی 32تومن ارزونتردرمیاد پس....مرسی هم بسته 44تاییش34تومن .فک کردم بارلی ا ...

من چند روز پیش بارلی گرفتم بسته ۵۶ تایی ۴۸ تومن البته فعلا استفاده نکردم سایزش بزرگه ولی اطرافیان راضی بودن

من مای بیبی میخرم بسته 34تایی 32تومن ارزونتردرمیاد پس....مرسی هم بسته 44تاییش34تومن .فک کردم بارلی ا ...

اینا که گفتی قیمتاش خوبن ماهانه چندبسته میخری بیشتر از سه چهار تا بسته؟

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
اگه وضعه مالیت جوابگو هست چرا که نه، تاکی بشینیم تا درست بشه اوضاع بالاخره عمرمون داره میگذره 

خدارشکر بد نیست ولی دوست دارم خونه خودم باشم خونه پدر شوهرمو خریدیم با برادر شوهرم داریم میفروشیم ولی لامصب خونه خیلییییی گرون شده نمیشه خرید بچه هم با مستأجری واقعا عذاب اوره

خود منم همینطور 😣😣😣 دو سری پسرم پی پی کرد و پس داد ب شلوارش شلوارشو انداختم دور 😂😂😂😂😂😂😂

فکر کنم هزینه کهنه بیشتر از پوشک بشه😁

اللهم عجل لولیک الفرج. برا سلامتی و تعجیل در فرج  آقام امام زمان عجل الله تعالی دوست داشتی صلوات بفرست   

مرضی جون مشکل از خودمونه که لال مونی گرفتیم انگار ن انگار

جامعه گوسفندی لایق حکومت گرگها است

فقط بخاطر یکدندگی یه عده اقا همه باید زجر بکشیم جالبه اقازاده هاشونم میفرمایند اونایی که پول ندارن بمیرن بهتره و هیچکی ککش نمیگزه

زنان را تشویق می‌کنم که یک لحظه به بدن‌هایشان ( سایز و شکل و اندازه‌اش) فکر نکنندو به جای آن به دستاوردهایشان،زندگیشان،رویاهایشان،اهداف‌شان،خوشحالی و رضایت خودشان فکر کنندو به جای اینکه فکر کنند چگونه بدن‌هایشان را کوچکتر کنند،به این فکر کنند که رویاها، هدف‌ها، شادی و رضایت خودشان را گسترش بدهند. - جمیله جمیل