2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مرسی گلی

خواهش عزیزم الانم دارم سرچ میکنم برات ببینم چیزی پیدا میکنم واسه صاف کردن مو

اسپری ضد حرارتم میتونی بگیری بعد سشوار بگیری اسپری اجازه نمیده موهات اسیب ببینه

ورژن جديد.......عروس خانوم وکیلم؟!؟عروس رفته با دوس پسراش بهم بزنه !!! میاد الان !😐😂😂😂😂😂
من جدیدا مارک اینکتو خریدم ولی هنوز استفاده نکردم ببینم خوبه یا نه

صاف میکنه؟

میشه عکسشو بذارین

ورژن جديد.......عروس خانوم وکیلم؟!؟عروس رفته با دوس پسراش بهم بزنه !!! میاد الان !😐😂😂😂😂😂
خواهش عزیزم الانم دارم سرچ میکنم برات ببینم چیزی پیدا میکنم واسه صاف کردن مو اسپری ضد حرارتم میتونی ...

😘😘😘😘

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
عزیزم کتیرا بزن فر بشه قشنگ ترم میشه تازه کتیرا گیاهیههه

موی وز اگه پرپشت باشه با کتیرا قشنگ میشه

من چی... موهام کم پشته بدجور هم وز و عین پشمه

مخصوصا الان که باردار شدم بدتره

کتیرا میزدم وای انقد کم حجم میشد کف سرم کاملا معلوم بود و میدرخشید

:در یک ظرف ، یک فنجان شیر نارگیل تازه با آب یک لیموی تازه را بریزید.برای چند ساعت این ظرف و محتویاتش را در یخچال قرار دهید تا یک لایه ی کرمی روی آن تشکیل شود.موها و کف سرتان را با این کرم ماساژ دهید و بگذارید 20 دقیقه باقی بماند.سرتان را با کلاه حمام یا کلاه شنا بپوشانید و یک حوله مرطوب دور کلاه بپیچید.بگذارید 30 دقیقه باقی بماند و سپس با شامپو موهایتان را بشویید.موهایتان را وقتی هنوز مرطوب است شانه کنید و بگذارید در هوا خشک شود.

این یکیش

در ظرفی روغن زیتون و سرکه را به مقدار مساوی با هم مخلوط و روی حرارت ملایم گرم کنید. سپس اجازه دهید مایع ولرم شود و آن را به شکل ماسک روی سر بگذارید. بعد از 30 تا 40 دقیقه مو را با آب گرم بشویید. عمل آبکشی مو را به دقت انجام دهید تا چیزی از ماسک روی مو باقی نماند. درست است که سرکه خاصیت نرم کنندگی مو را دارد، ولی اگر مدتی طولانی روی آن بماند، نتیجه معکوس می دهد و مو را خشک می کند.ماسک مو

اینم یکیش ایشالا جواب میده 😊 خودمم برم امتحان کنم ببینم میشه یا نه

قبل بارداریم حنا میذاشتم خوش حالت میشد

منم مامانم حنا رو با ماست و قهوه و اینا قاطی میکرد میذاشت موهام چون مشکی بود تو افتاب قرمز میشد هم خوشرنگ شده بود هم انگار تارش کلفت تر شده بود و براق تر