من ۸ اذر تاریخ اولین روز پریود تاریخ زایمان نهایتتتتتتتتت ۲۵ شهریور
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
حتی اگه دونفر کااااملا سالم باشن 25 درصد احتمال بارداری تو اون ماه هس! میخوای تا سال بعد صبر کنی!؟ 😂
از اولین روز آخرین پری تاریخ زایمان میزنن
و یک راه هست که احتمالش برسه به 50،60 درصد اونم سونو فولی ک اگ خوب بود بعدش هاش سی جی بزنی
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
عزیزم هر کار می کنی فقط به زمان زایمان دست نزن چون می گن ممکنه برای بچه بد بشه و کارش به بخش مراقبت های ویژه بکشه.
تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
سلام دختر من قرار بود آبان دنیا بیاد ۲۱شهریور دنیا اومد هیچچیز معلوم نیست ....تقریبا از تمام همکلاسی هاش کوچیکتره حتی با بعضی یکسال فاصله داره
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
من پریودم یک دی بود.بیست وهشتم سزارین شدم.هفته ۳۸.بیمارستان خصوصی گرون پر بود از سزارینی.نوبت من ساعت هشت بود یازده رفتم اتاق عمل.مامانا زودتر از موعد برای عمل اومده بودن.به نظرم شهریور برای زایمان خوب نیست.