با سلام , بنظرتون این وضع قیمتها پایین میاد ؟ , ما چهار ماه پیش تصمیم گرفته بودیم ماشین بخریم الان فک کنم با پولمون چرخهاشم نتونیم بخریم واقعا چرا روز به روز گرونتر میشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
نه عزیزم. متاسفانه قراره قیمتهارو تا حدی ببرن بالا ک خودروی زیر صد میلیون نداشته باشیم. دیگه کمترینش پراید میشه که حداقل قیمت صد میلیون براش تعیین کردن 😭😭😭😭
شوهر من نمایشگاه داره .میگه پراید تا 42 تومن هم میخواد بره بازار خودرو راکد صد درصد گرون هم میشه
درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........