با سلام , بنظرتون این وضع قیمتها پایین میاد ؟ , ما چهار ماه پیش تصمیم گرفته بودیم ماشین بخریم الان فک کنم با پولمون چرخهاشم نتونیم بخریم واقعا چرا روز به روز گرونتر میشه
کاشکی این زندکی تموم شه زندگی که حسرت یه پراید به دل آدم بمونه به جه درد میخوره
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
ما که پارسو ارزون فروختیم حالا یه پراید صفرم نمیتونیم بخریم سر یه ماشین قراضه با شؤهرم بحثمون میشه پولش میره تو جیب بانک نمیره یه چیز میزی بخره دارم دق میکنم
ما که پارسو ارزون فروختیم حالا یه پراید صفرم نمیتونیم بخریم سر یه ماشین قراضه با شؤهرم بحثمون ...
ما هم اسفند خونمون رو مفت فروختیم , چهار صد میلیون ضرر کردیم بعد من ماشین نخریدم الان کلی ضرر اونو کردم , بعضی ها استفاده کردن بعضی مث ما ضرر , انشالا ضرر به جونمون نخوره
سلام دوستان یه نصیحت براتون دارم توی مملکت ما هیچوقت به امید ارزونی نشینید اگه خونه یا ماشینتونو فروختین همون موقع یکی دیگه جایگزینش کنید. اوج تحریما هنوز مونده اصلا اصلا به امید ارزونی نشینید ک قیمیت همه چیز روز به روز داره گرونتر میشه. واسه همه دعا میکنم انشالله گره کار همه باز بشه الهی آمین