mehraban22 مدیر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 9473 عنوان ای خدا😔 | مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 25 پست یه زن همیشه باید امید داشته باشه 1397/06/03 | 18:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی______عشق عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 1152 تازه بچه رو میبری تحویلشون میدی از وسط پاساژ میخوان باهات دعوا کنن!!!! چون احمقن با شاد بودن، زیبا بودن، رنگی بودن، خندیدن، رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت... کافیست انسان باشیم
mehraban22 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 9473 يعني از تو دستش در اورده دزديده ك تشخيص داده افغاني بوده دنبالش بوده تو بازار ولی فکر نمیکرده که قصدش دزدیدنه بچس میگه از اول بازار دنبالمون بوده یه زن همیشه باید امید داشته باشه
bbkhorshid عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 14384 🚨 تکرار بچه دزدی در شنبهبازار کرج/ یک مرد افغان مظنون است ساعت ۷ بعداز ظهر شنبه ۲۷ مرداد، زن ... منم چند دقیقه پیش تاپیک زدم واسه این موضوع...خدا کنه پیدا بشه 😢 😢ای خدا دیگه بسه..... پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷
مریم_زیبا عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 23630 میگه داشتم واسه پسرم شلوار میخریدم داشتم اندازشو میدیدم سرمو برگردوندم دیدم دخترم نیست آره والدین ب ... واي خوش ب دلش!از اين نمونه ديدمبعضي وقتها شده ايستادم تو پاساژ بدون اينكه كسي بدونه مراقب بچه مردم!بعد ميبينم ننه بيخيالش داره مياد يعني كي دنيا تموم ميشه حالا ك چي مثلا مثال امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم
mehraban22 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 9473 منم چند دقیقه پیش تاپیک زدم واسه این موضوع... خدا کنه پیدا بشه 😢 😢 ای خدا دیگه بسه..... خدا کنه طفلک دختر بچه الان معلوم نیست وضعش چیه😢😢 یه زن همیشه باید امید داشته باشه
مریم_زیبا عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 23630 دنبالش بوده تو بازار ولی فکر نمیکرده که قصدش دزدیدنه بچس میگه از اول بازار دنبالمون بوده من ديگه حرفي ندارم در مورد مادرش يعني كي دنيا تموم ميشه حالا ك چي مثلا مثال امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم
mehraban22 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 9473 واي خوش ب دلش! از اين نمونه ديدم بعضي وقتها شده ايستادم تو پاساژ بدون اينكه كسي بدونه مراقب بچه مر ... منم خیلی وقتا تو خیابون مراقب بچه هایی هستم که جلو جلو راه میرن یا از مامانشون عقب میمونن واقعا چه دل و جراتی دارن دسته بچه رو ول میکنن اینا😥 یه زن همیشه باید امید داشته باشه
نارینک عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 1212 خدایا خودت مواظب این دختر کوچولو باش انشالا سالم پیدامیشه دخترم زندگیمه 5سالشه دوباره باردارم دلم میخواد دخترم یه داداش داشته باشه 😍😍😍
مریم_زیبا عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 23630 منم خیلی وقتا تو خیابون مراقب بچه هایی هستم که جلو جلو راه میرن یا از مامانشون عقب میمونن واقعا چه د ... خيلي دوست دارم تو اون لحظه برم تو مغزشون ببينم فكرشون چيه!فكر كردم فقط خودم بيكارم گويا ك جمعمون جمع هست يعني كي دنيا تموم ميشه حالا ك چي مثلا مثال امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم
Arezoo____b عضویت: 1395/12/07 تعداد پست: 899 يعني از تو دستش در اورده دزديده ك تشخيص داده افغاني بوده ن یه مرد افغان مشکوک تعقیبشون میکرده تو بازار بعدم ک دیده نیست از مردم پرسوجو کردن گفتن ک دیدنش با یه مرد افغان
mehraban22 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 9473 خيلي دوست دارم تو اون لحظه برم تو مغزشون ببينم فكرشون چيه! فكر كردم فقط خودم بيكارم گويا ك جمعمون ج ... انگار اصلا بلد نیستن بچه داری یا شاید خیلی خوش بینن😐 که چیزی نمیشه یه زن همیشه باید امید داشته باشه