2777
2789
يعني از تو دستش در اورده دزديده ك تشخيص داده افغاني بوده

دنبالش بوده تو بازار ولی فکر نمیکرده که قصدش دزدیدنه بچس میگه از اول بازار دنبالمون بوده

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🚨 تکرار بچه دزدی در شنبه‌بازار کرج/ یک مرد افغان مظنون است ساعت ۷ بعد‌از ظهر شنبه ۲۷ مرداد، زن ...

منم چند دقیقه پیش تاپیک زدم واسه این موضوع...

خدا کنه پیدا بشه 😢 😢

ای خدا دیگه بسه.....

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

میگه داشتم واسه پسرم شلوار میخریدم داشتم اندازشو میدیدم سرمو برگردوندم دیدم دخترم نیست آره والدین ب ...

واي خوش ب دلش!

از اين نمونه ديدم

بعضي وقتها شده ايستادم تو پاساژ بدون اينكه كسي بدونه مراقب بچه مردم!

بعد ميبينم ننه بيخيالش داره مياد

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
منم چند دقیقه پیش تاپیک زدم واسه این موضوع... خدا کنه پیدا بشه 😢 😢 ای خدا دیگه بسه.....

خدا کنه طفلک دختر بچه الان معلوم نیست وضعش چیه😢😢

دنبالش بوده تو بازار ولی فکر نمیکرده که قصدش دزدیدنه بچس میگه از اول بازار دنبالمون بوده

من ديگه حرفي ندارم در مورد مادرش

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
واي خوش ب دلش! از اين نمونه ديدم بعضي وقتها شده ايستادم تو پاساژ بدون اينكه كسي بدونه مراقب بچه مر ...

منم خیلی وقتا تو خیابون مراقب بچه هایی هستم که جلو جلو راه میرن یا از مامانشون عقب میمونن واقعا چه دل و جراتی دارن دسته بچه رو ول میکنن اینا😥

منم خیلی وقتا تو خیابون مراقب بچه هایی هستم که جلو جلو راه میرن یا از مامانشون عقب میمونن واقعا چه د ...

خيلي دوست دارم تو اون لحظه برم تو مغزشون ببينم فكرشون چيه!

فكر كردم فقط خودم بيكارم گويا ك جمعمون جمع هست  

خيلي دوست دارم تو اون لحظه برم تو مغزشون ببينم فكرشون چيه! فكر كردم فقط خودم بيكارم گويا ك جمعمون ج ...

انگار اصلا بلد نیستن بچه داری یا شاید خیلی خوش بینن😐 که چیزی نمیشه