2777
2789
عنوان

ایا دماغ عمل کردن قیافه با کلاس میکنه!

| مشاهده متن کامل بحث + 2379 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دماغی که از دور داد بزنه کوبیدی از نو ساختی چه باکلاسی داره؟

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
هر چی قیافه طبیعی تر باشه با کلاس تره چیه همه الان دماغشان عملیه 

الان جوری شده دماغ طبیعی کم میبینی

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

شنیده بودم ژل لب صورتو با کلاس میکنه🤔

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

من عمل نکردم ولی ولی واقعیتش اینه که بله کلی میاد رو صورت ادم واقعا خوشگل شدن دوستاییم که عمل کردن🤦‍♀️

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏

عمل بینی می تونه ده سال ادمو جوونتر نشون بده...یعنی ده سال امید به زندگی رو تو فرد بیشتر می کنه ...فرد هم احساس باکلاسی و متعلقات رو با هم داره....طبیعیه به نظرم 

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است