2777
2789

هی من میگم مامان جان من رژیمم  6 قاشق غذا برام بذار میرم سر کار  

میرم میبینم بیشتر ب 6 تا کفگیر شبیهه تا 6 تا قاشق  

خب ادم وسوسه میشه بیشتر بخوره    

میگم مادره من این چ کاریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه کی برنجو با نون میخوره که نون گذاشتی؟؟؟؟؟؟؟؟  

میگه خب میگ گرسنت میشه دلم سوخت دلم نمیاد کم بذارم برات  بعضی وقتا مهربونیه بیش از حد مامانای مهربون کار دسته آدم میده اخه چاااااااااااااق شدم  

فکر کنم همه ی مامانا اینجورین ب مامان بزرگمم میگفتم رژیمم دقیقه ای ی بار ی چیزی میورد ک بزوووووووور بده من بخورم ی بار سوهان ی بار گز شکلات و......اخرشم میدید غذا کمتر خوردم میگفت دوسنداشتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سیب زمینی سرخ کنم برات؟؟؟؟؟؟تخم مرغ درست کنم؟؟؟؟؟؟؟  

مامانا بعضی وقتا اینقدر مهربون نباشید با تچکر    

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربون مامانای مهربون که انقدر دلسوزن خدا حفظ کنه همه مامانامون رو انشالله

پدر منو در اورده این دلسوزی زشت شدممممممم

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
ابشالا خدا همه ماما نارو نگه داره من عااااااشق مامانم😍😍😍خدا برات حفظ کنه این مامانه مهربوووون&nbs ...

خدا مامان شما هم حفظ کنه فداتتتتتت

خوش به حالت😕

چرااااا؟؟؟؟؟؟؟؟  والا کاش هیچی نمیدادن من بخورم لاغرررررررررررشمممممم