2777
2789
عنوان

خیلی ضایع شدم

215 بازدید | 18 پست

من گواهی نامه دارم ولی ماشین نداریم شوهرمم انقد از خانوادش میترسه ک هیچوقت ماشین باباشو نمیده من برونم

و از خانواده شوهرم خانماشون کسی نداشت 

تا اینکه فهمیدم خواهر شوهرم رفته کلاس رانندگی 

منم جوگیر شدم گفتم میخوام برم از تو ماشین پدرشوهرم وسایلمو بیارم 

رفته بودیم تفریح 

خواهرشوهرم رانندگی میکرد منم تو دلم حرص میخوردم خب واسه من رانتدگی عیبه واسه این نیست 

کلیدو گرفتم برم تو ماشین ک زنگ بزنم ب ابجیم تا تو ماشین درد و دل کنم 

یهو برعکس کلید و پیچوندم و کلید تو در تا نصفه شکست 

وای خداااااا 

منم با کمال شرمندگی اومدم کلیدو پس دادم 

الان پشت سرم خیلی بهم خندیدن 

گفتن اینم خواست خودنمایی کنه 

ناراحتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه ماشین بخرید؟ ما انشاءالله قراره تا چندروزه دیگه بخریم شوهرم گواهینامه نداره قراره ماشین و من ب ...

چرا ۷۰ تا پول داریم 

ولی شوهرم میگه زمین یا خونه در اولیوته 

بعدش هم همش با ماشین باباش اینور اونور میره 

یعنی کمبودشو حس نمیکنه 

میدونم حس بدی داری انگار عقب موندی از بقیه. انشاءالله بتونین یه ماشین خوب بخرید. جاری منم دید همه گو ...

بیشتر از خودم بدم میاد 

ک انقد تحت تاثیرم 

شوهزم میکه نه بهتره تو نشینی 

منم عقب نشینی میکنم 

برادر شوهرم همش زیر گوش شوهرم میخوند ک زن گواهی نامه میخواد چکار و زنا میترسن و ....‌ الان تامزد خو ...

تقصير اونا نبست

شوهر نبايد گوش كنه

باهاش حرف بزن چرا اينقد بايد دهن بين باشه

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

من اگه جای شما بودم خودم هیج وقت پست ماشین باباش نمینشستم، اگه چیزی پیش بیاد شوهرت پسرشونه چیزی نمی گن ولی شما که بچه اونا نیستی مطمئنا به این سادگی ول نمیکنن، من ماشین بابام رو هم نمی گیرم سوار شم چه برسه پدرشوهر، هروقت خودت راننده شدی و ماشین داشتی رانندگی کن

بیشتر از خودم بدم میاد  ک انقد تحت تاثیرم  شوهزم میکه نه بهتره تو نشینی  منم عقب ن ...

من که با شوهرت موافقم تازه شما میگی گواهینامه داری رانندگی که نکردی، نه من نه همسرم هیچ وقت ماشین کسی رو نمیگیریم، یه بار اوایل ازدواج با ماشین برادرشوهر تصادف کرد خیلی کوچیک کلی دعوامون شد که چرا باید برداری بعد خانمش یه چیزی بگه اونا تو خونه دعوامون شه، حالا یه وقت کار واجب باشه باز یه چیزی