الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
دوستانی که برا گرفتن نامه جنین اهدایی به دادگاه مراجعه کردن چقد زمان برده؟و کدوم دادگاه بهتره ینی ادرسشو می خوام؟دادگاهیی که سریع کارمونو را بندازه مرسی اکه کمکم کنید
دوستانی که جنین اهدایی گرفتن میسه بگن چطوره و چه حسی داره
ه نظرم انقد ذهنتو درگیر نکن دیگه برو جلو همه چیزدست خداست وااای وقتی بچه بیاد مطمینم یادت میره همه این استرسها رو میدونم سخته ولی ان سالله تموم میشه حسشم شک نکن فرق نداره نه ماه داری تو دلت پرورشش میدی از رگ و وجود تو تغذیه میکنه میشه همه وجودت عزیزم با اومدنش
سلام خانما ازین تاپیک کسی تجربه طب سوزنی داشته ؟ درباره دکتر محبوبی اردکان ...
سلام عزیز وقتتو واسا این حرفا هدر نده یه خانمی هم زیاد ازش میگفت من نمیدنم واقعی هس یا نه فقط میدونم اگه واقعا ازو هارو درمان میکرد مثل بمب مترکید خبرش حتی تو نتم سرچ کنی اسم همچین دکتری نیس
خدایا شکرت دختری سالم وزیبا بهم هدیه دادی قسمت همه منتظرا امین 😍