2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ميشه لیست دکترهایی که ای يو ای با اسپرم اهدایی انجام میدن رو برام بفرستی

دختر خوب میری کامنتهای چهار سال پیش رو ریپلای میکنی 😲😲

هنوزم دکترایی هستن اهدایی کار میکنن ولی اکثرا چراغ خاموش میرن 

دکتر ایز اصفهان 

دکتر چ کرمانشاه 

دکتر میر اصفهان 

مشهد هم هست فکر کنم 

[QUOTE=91540412]سلام دکتر آقاسی زاده در مشهد ما رو نوین به این اقا معرفی کرد شما همسرتون از لحاظ هورمونی مشکل دارن؟[/QUOTE]

سوگند جون خدا صلاح ندونست بچه از رگ و ریشه خودمون باشه دیروز که رفتیم پیش دکتر کشاف و جواب بیوپسی رو بردیم دکتر نامه داد برای جنین اهدایی .گفت اسپزماتید دارید ولی اسپرم ها دم ندارن-دیگه باید قبول کنم شاید تقدیر ما هم اینجوره

[QUOTE= 91540412 ]سلام دکتر آقاسی زاده در مشهد ما رو نوین به این اقا معرفی کرد شما همسرتون از لحاظ ه ...

کاش بیشتر امپول میزدین و یا ازمایشاتونو تا پیش همین دکتر من میبردین البته تقدیره دیگه باید برا همه چی خودمونو اماده کنیم تا خواست خدا چی باشه موفق باشی عزیرم در پناه خدا این روزها هم.میگذره

[QUOTE=95088728]کاش بیشتر امپول میزدین و یا ازمایشاتونو تا پیش همین دکتر من میبردین البته تقدیره دیگه باید برا همه چ ...[/QUOTE]

دکتر شما مشهد؟سوگند جان سالهای پیش خیلی امپول زدیم بیشتر از این رو کلیه ها اثر می زاره اگه خدا می خواست به ما هم مثل شما بچه می داد ما شرایطمون با هم یکیه ولی باید تقدیر خدا رو بپذیرم 😔خیلی سخته ولی راهی نداریم