2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

[QUOTE=92582041]سلام عزیزم اولش که رفتیم برای مشاوره و برام آزمایش نوشت و دکتر زنان معرفی کرد که زیر نظرش دارو بخورم ...[/QUOTE]

ببخشید این روند چند ماه طول کشید؟و این که اسپرم رو از اسپرم های فریز شده انتقال دادن؟یا همون موقع شخصی ناشناس نمونه رو می ده و بعد انتقال میدن؟ایا صحت و سالم بودن اون شخص رو پزشک تایید می کنه؟و از اون شخص ازمایش ایدز و هپاتیپ و ...رو می گیرن که بهتون نشون بدن تا از صحتش اطمینان پیدا کنید؟ و این که خودتون می تونید اتنخاب کنید خصوصیات ظاهری بچه چه جور باشه ؟مثلا رنگ پوست؟عزیزم خیلی ممنونت می شم اگه راهنماییم کنی و به سوالا پاسخ بدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE= 92582041 ]سلام عزیزم اولش که رفتیم برای مشاوره و برام آزمایش نوشت و دکتر زنان معرفی کرد که ز ...

اگر شما مشکلی نداشته باشید تو آزمایش و سونو دارو مصرف میکنی و میری،شما فرد اهدا کننده رو نمیبینی،از لحاظ مریضی هم خیالتون راحت اهدا کننده ها از خیابون یهویی نمیارن بلکه قبلا با آقای دکتر بودن،گروه خونی و و ظاهر رو با همسرتون در نظر میگیرن،اسپرم تازه استفاده میکنن.

خدا جونم شكررررررت ❤️

سلام دوستان كسي به تازگي مجوز اهدا جنين گرفته من پس فردا مي خوام برم دقيق نمي دونم بايد كجا برم چيكار كنم همين جوري جسته و گريخته شنيدم و خوندم دقيق مي خوام بدونم از اولين قدم بايد كجا برم چيكار كنم كسي مي دونه من و راهنمايي كنه ؟؟؟

ولی دوستان من خیلی پشیمونم بیوبسی کردیم وقتی اسپرم صفره معلومه دیگه بیوپسی شانسش ۱۰درصده ارزش این هم ...

ععزیزم ما دوباره رفتیم بیوپسی پیش اقاسی زاده و اسپرم پیدا شد خدا رو شکر ولی نمیدونم در چ حده خوب هست یا نه . وباید حتما میکرو انجام بدیم .. امیدت ب خدا باشه. ما تو بیوپسی اول تقریبا اسپرم پیدا نشده بود و جواب ازمایش. هم اصلا مشخص نبود ولی پیش اقاسی زاده ک رفتیم پیدا شد. دو نفر دیگه با ما بودن ک اونا پیدا نشد اسپرم براشون 

خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤
ما بیوپسی نکردیم بعد یکسال داشتیم با مصرف دارو اماده بیوپسی و میکرو میشدیم که خدا خواست و من طبیعی ب ...

خدا رو شکر کاش خدا ب ما هم اینجوری بچه بده. هنوز هم امید دارم طبیعی بچه دار بشیم

خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤

[QUOTE=93283877]خدا رو شکر کاش خدا ب ما هم اینجوری بچه بده. هنوز هم امید دارم طبیعی بچه دار بشیم[/QUOTE]

انشااله-تو بیوپسی ما اسپرم دیده شده و چون سالم نبود فریز نکردن و دکتر گفت باید جواب پاتولوژی بیاد بعد بگم چی کار کنیم.شما چی دکتر گفت باید میکرو بشید؟برا میکرو باز هم باید بیوپسی بشن دیگه 

سلام عطر گل جان .ببخشید دکتر ایزدی نمونه رو شستشو میدن یا خیر؟

چون تو همین نی نی سایت یه سری گفتن اره و یه سری میگن نه 

صحت این موضوع رو ادم باید از کجا بفهمه؟

ببخشید عزیزم

[QUOTE= 93283877 ]خدا رو شکر کاش خدا ب ما هم اینجوری بچه بده. هنوز هم امید دارم طبیعی بچه دار بشیم[/ ...

اره اسپرم فریز کردن و باید میکرو بشم. ازمایش هام ک جوابش بیاد داروهای تخمک کشی رو شروع میکنم. 

سلام، من مامان چهارم تاپیک اول هستم، یکی دو باری هم اینجا اومدم ولی متاسفانه پسوردهام رو زود فراموش می‌کنم...

یه چند تا سوال داشتم، دکتر چ iui رو تهران انجام نمیده؟ چون من مطب تهرانش وقت گرفتم ظاهرا فقط چهارشنبه‌ها تهرانه.

زمان ما یه دکتر ش هم برای iui بود کسی از ایشون اطلاع نداره؟

سلام، من مامان چهارم تاپیک اول هستم، یکی دو باری هم اینجا اومدم ولی متاسفانه پسوردهام رو زود فراموش ...

عزیزم من چ رو نمیدونم تهران انجام‌میده یا نه 

خیلی ساله عضو تاپیکم ولی ش رو ندیدم کسی راجبش چیزی بگه 

ایز      چ      ک    

که ایز   و    چ    آیو آی میکنن 

الهی مرا  آن ده که آن به 

[QUOTE=93925808]اره اسپرم فریز کردن و باید میکرو بشم. ازمایش هام ک جوابش بیاد داروهای تخمک کشی رو شروع میکنم. [/QUOTE]

ینی همون موقع که بیوپسی کرد دکتر بهتون گفت اسپرم پیدا شده و باید فریز بشه؟یا تو جواب پاتولوژی گفتن؟

[QUOTE= 93925808 ]اره اسپرم فریز کردن و باید میکرو بشم. ازمایش هام ک جوابش بیاد داروهای تخمک کشی رو ...

اره. همون موقع تو اتاق عمل ازمایش گاه پیشرفته داشتن و جواب رو گفتن بهم.