الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
[QUOTE=91793917]زود وقت میده اگه از مطب کرمانشاهشون وقت بگیری فقط نری برا وقت گرفتن چون برا سه ماه دیگه نوبت ...[/QUOTE]
دوستان اگه رفتین پیش دکتر چوبسازی روند کاراتون و بگید ممنون می شم و اگه رفتید بپرسید شخصی که اسپرم اهدا کرده ایا تمام ازمایش هارو انجام داده و سلامت کامل داره؟و ازمایش های اون شخص به ما هم نشون می دن؟وپزشک سلامت اسپرم سالم رو تایید می کنه؟
[QUOTE= 91727028 ]نه عزیزم پشیمون نباش اینم امیدی بود گاهی تو بیضه پیدا میشه قسمت نبوده اگه نمیرفتی ...
توکلت فقط به خدا باشه خدارو دست کم نگیر شما همچنان از خدا بخواه طبیعیم بخواه حالا درکنارش ازمایش ها هم انجام میشه ان شالله هر انچه خیره پیش میاد میدونم خیلی سخته ان شالله هیچ کسی چشم انتظار فرزند نباشه عزیزم
[QUOTE=91904103]توکلت فقط به خدا باشه خدارو دست کم نگیر شما همچنان از خدا بخواه طبیعیم بخواه حالا درکنارش ازمایش ها ...[/QUOTE]
مرسی سوگند عزیز از این که می یای و بهمون دلگرمی می دی به خدا خیلی امیدوارم با اون که دکتر گفت طبیعی باردار نمیشی ولی بازم امیدم به خداست یاد شما که می یوفتم می گم اگه خدا بخواد می شه
[QUOTE=92198402]قربونت برم ايشالا هممون ديگه امسال مامان شيم من كه انتظار ديگه خسته ام كرده [/QUOTE]
انشااله به زودی زود جواب بگیرید.راستی کجا می رید برا درمان؟و مشکل همسرتون هرموناش بالاس یا پایینه؟راستی چند ساله در مان می کنید؟اس اهدایی رو کجا انجام می دید؟
[QUOTE= 92198402 ]قربونت برم ايشالا هممون ديگه امسال مامان شيم من كه انتظار ديگه خسته ام كرده&n ...
ایشالا . 10 ساله ازدواج کردیم الان 5 ساله اقدام کردیم نشد تا اینکه پارسال رفتیم رویان نمونه برداری شد 2 بار صفر بود همون اول بهمون گفتن اهدا 1 سال طول کشید که با این قضیه کنار بیاییم خودتون می دونید چقدر سخته مثل کابوس میمونه تا اینکه هفته پیش رفتم بیمارستان مهر برای اس اهدا یه سری آزمایشات نوشت و اینکه نامه داد برای دادگاه اینا رو آماده کنم ببرم بعد به امید خدا انتقال