2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
بچه ها دکتر چوبساز زود وقت میدن یا دیر؟ 

زود وقت میده اگه از مطب کرمانشاهشون وقت بگیری 

فقط نری برا وقت گرفتن چون برا سه ماه دیگه نوبت میده منشی

باید بگی اومدم سونو بشم وقتی رفتی پیش دکتر بهشون بگو چی میخوای؟

اینجوری همین یکشنبه هم کارت راه میفته ان شالله

💚💚💚خدارا سپاسگزارم که خیر و صلاح شکوهمندم هم اکنون به سرانجام رسیده وحق الهی من در سایه رحمت او به من میرسد 💚💚💚🌟🌟🌟

[QUOTE=91727028]نه عزیزم پشیمون نباش اینم امیدی بود گاهی تو بیضه پیدا میشه قسمت نبوده اگه نمیرفتی بعد حسرت میخوردی ک ...[/QUOTE]

ولی سوگند جان یه سری اسپرم تو نمونه دیده شده که دکتر گفت باید جواب پاتولوژی بیاد ببینیم می تونیم میکرو کنیم یا نه درواقع اوایل تیر معلوم می شه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=91793917]زود وقت میده اگه از مطب کرمانشاهشون وقت بگیری  فقط نری برا وقت گرفتن چون برا سه ماه دیگه نوبت ...[/QUOTE]

دوستان اگه رفتین پیش دکتر چوبسازی روند کاراتون و بگید ممنون می شم  و اگه رفتید بپرسید شخصی که اسپرم اهدا کرده ایا تمام ازمایش هارو انجام داده و سلامت کامل داره؟و ازمایش های اون شخص به ما هم نشون می دن؟وپزشک سلامت اسپرم سالم رو تایید می کنه؟

[QUOTE= 91727028 ]نه عزیزم پشیمون نباش اینم امیدی بود گاهی تو بیضه پیدا میشه قسمت نبوده اگه نمیرفتی ...

توکلت فقط به خدا باشه خدارو دست کم نگیر شما همچنان از خدا بخواه طبیعیم بخواه حالا درکنارش ازمایش ها هم انجام میشه ان شالله هر انچه خیره پیش میاد میدونم خیلی سخته ان شالله هیچ کسی چشم انتظار فرزند نباشه عزیزم

سلام مثلا چه کارهایی ؟؟  بیوپسی یا میکروتسه شدن همسرتون ؟

هر دو رو پارسال انجام دادن تو رویان الان کارای اولیه اس اهدا رو انجام دادیم هفته دیگه میریم کارای نامه رو انجام میدیم دعا کنید سر نامه اذیت نشیم 

[QUOTE=91904103]توکلت فقط به خدا باشه خدارو دست کم نگیر شما همچنان از خدا بخواه طبیعیم بخواه حالا درکنارش ازمایش ها ...[/QUOTE]

مرسی سوگند عزیز از این که می یای و بهمون دلگرمی می دی به خدا خیلی امیدوارم با اون که دکتر گفت طبیعی باردار نمیشی ولی بازم امیدم به خداست یاد شما که می یوفتم می گم اگه خدا بخواد می شه

[QUOTE=92198402]قربونت برم ايشالا هممون ديگه امسال مامان شيم من كه انتظار ديگه خسته ام كرده [/QUOTE]

انشااله به زودی زود جواب بگیرید.راستی کجا می رید برا درمان؟و مشکل همسرتون هرموناش بالاس یا پایینه؟راستی چند ساله در مان می کنید؟اس  اهدایی رو کجا انجام می دید؟

[QUOTE= 91904103 ]توکلت فقط به خدا باشه خدارو دست کم نگیر شما همچنان از خدا بخواه طبیعیم بخواه حالا ...

من همیشه امید دارم چون به معجزه اعتقاد دارم حتی گاهی وقتها پری عقب میوفته میگم نکنه باردارم 

[QUOTE= 92198402 ]قربونت برم ايشالا هممون ديگه امسال مامان شيم من كه انتظار ديگه خسته ام كرده&n ...

ایشالا . 10 ساله ازدواج کردیم الان 5 ساله اقدام کردیم نشد تا اینکه پارسال رفتیم رویان نمونه برداری شد 2 بار صفر بود همون اول بهمون گفتن اهدا 1 سال طول کشید که با این قضیه کنار بیاییم خودتون می دونید چقدر سخته مثل کابوس میمونه تا اینکه هفته پیش رفتم بیمارستان مهر برای اس اهدا یه سری آزمایشات نوشت و اینکه نامه داد برای دادگاه اینا رو آماده کنم ببرم بعد به امید خدا انتقال