2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=88271630]سلام جدی کاش همچنان ادامه میدادین حالتو درک میکنم عزیزم ما هم هر بار میرفتیم صفر میشد واقعا سخته خدا ...[/QUOTE]

اخه دز داروها زیاد بود دکتر گفت بیشتر از اون دوره نزنید دیگه توکلم به خداست که اگه قسمت شه هفته بعد بریم بیوبسی

[QUOTE= 88271927 ]هورمون بالا با پایین خیلی فرق داره عزیزم[/QUOTE] سوگند جان  ممنون که می یای ...

اره عزیزم احتمالش بیشتر توکلت به خدا باشه ان شالله به زودی زود خدا یه نی نی زیبا میذاره تو دلت شک نکن

[QUOTE=88483292]اره عزیزم احتمالش بیشتر توکلت به خدا باشه ان شالله به زودی زود خدا یه نی نی زیبا میذاره تو دلت شک نک ...[/QUOTE]

قربون دل مهربونت بشم انشااله برای همه منتظرا به زودی زود. راستی شاید یک شنبه عمل بشه دیگه سپردم به خدا

[QUOTE= 88483292 ]اره عزیزم احتمالش بیشتر توکلت به خدا باشه ان شالله به زودی زود خدا یه نی نی زیبا م ...

اره ما هم همین طور میردیم اخه حداقل مصرف زمان دارو 4ماهه کاش بیشتر ادامه میدادین

سلام بچه ها دکتری و میشناسید تو محدوده کرج و تهران که با اسپرم اهدایی iui انجام بده؟ 

بله دکتر فرزانه چوبساز  ملاصدرا هستش نزدیک میدان ونک خیلی دکتر خوب و مهربونیه فوق تخصص نازایی هست چهارشنبه و پنج شنبه و شنبه فکر کنم تهرانه

💚💚💚خدارا سپاسگزارم که خیر و صلاح شکوهمندم هم اکنون به سرانجام رسیده وحق الهی من در سایه رحمت او به من میرسد 💚💚💚🌟🌟🌟
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   khanomas  |  4 ساعت پیش