2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

[QUOTE=88271630]سلام جدی کاش همچنان ادامه میدادین حالتو درک میکنم عزیزم ما هم هر بار میرفتیم صفر میشد واقعا سخته خدا ...[/QUOTE]

اخه دز داروها زیاد بود دکتر گفت بیشتر از اون دوره نزنید دیگه توکلم به خداست که اگه قسمت شه هفته بعد بریم بیوبسی

[QUOTE= 88271927 ]هورمون بالا با پایین خیلی فرق داره عزیزم[/QUOTE] سوگند جان  ممنون که می یای ...

اره عزیزم احتمالش بیشتر توکلت به خدا باشه ان شالله به زودی زود خدا یه نی نی زیبا میذاره تو دلت شک نکن

[QUOTE=88483292]اره عزیزم احتمالش بیشتر توکلت به خدا باشه ان شالله به زودی زود خدا یه نی نی زیبا میذاره تو دلت شک نک ...[/QUOTE]

قربون دل مهربونت بشم انشااله برای همه منتظرا به زودی زود. راستی شاید یک شنبه عمل بشه دیگه سپردم به خدا

سلام بچه ها دکتری و میشناسید تو محدوده کرج و تهران که با اسپرم اهدایی iui انجام بده؟ 

بله دکتر فرزانه چوبساز  ملاصدرا هستش نزدیک میدان ونک خیلی دکتر خوب و مهربونیه فوق تخصص نازایی هست چهارشنبه و پنج شنبه و شنبه فکر کنم تهرانه

💚💚💚خدارا سپاسگزارم که خیر و صلاح شکوهمندم هم اکنون به سرانجام رسیده وحق الهی من در سایه رحمت او به من میرسد 💚💚💚🌟🌟🌟