2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
[QUOTE= 78881652 ]ما دنبال مارک نبودبم اخه هر جا میرفتیم فقط همین یه مدل بود فقط یبار یه داروخونه از ...

فک کنم المانی بود ندارم بستشو دیگه من باردارشدم استفاده نکردیم شما بذار عکس بستشو ببینم یادم میاد

5 ساله ازدواج کردیم و یکساله میدونیم... به نظرم شما هم پیش مشاور برین. منو متقاعد کرد که هیچ رازی هم ...

یکی از دوستانم هم شبیه شماست 

به جای اینکه زن تهدید کنه، شوهره تهدیدش  میکنه که به همه میگم !!!! واقعا در عجبم 

چقدر یه آدم میتونه پررو باشه 

زن روحیه لطیفی داره  حالا این وسط پا روی دلمون گذاشتیم و از  نعمت مادر شدن محروم شدیم و داریم سختی میکشیم فقط بخاطر اونا 

چرا درک نمیکنند 

لااقل مرهم نیستن نمک روی زخم نباشند 

به نظر منم بگو مشکل از همسرته ولی نگو آزواسپرمه فقط بگو ضعیفه 

شاید  موندی و خواستی درمان کنی 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فک کنم المانی بود ندارم بستشو دیگه من باردارشدم استفاده نکردیم شما بذار عکس بستشو ببینم یادم میاد

سوگند عزیزم وقتی می یای و جواب سوالارو میدی خیلی ازت انرژی می گیرم ممنونم🙏🏼 

سوگند عزیزم وقتی می یای و جواب سوالارو میدی خیلی ازت انرژی می گیرم ممنونم🙏🏼 

من چون تو شرایط شما بودم درک میکنم میگم شاید یکی استفاده کنه تو هر فرصتی سر میزنم با تمام وجود دعا میکنم این نعمت قشتگو بع زودی به همه بده

[QUOTE=79190294]برا ما بعد یکسال جواب داد ان شالله شما هم زودی تاثیر بذاره و دامنتون سبز بشه عزیزن[/QUOTE]

سوگند عزیزم ۶سال پیش ما تو ۳ماهه اول جواب دیدیم ۴میلیون ااسپرم ظاهر شد ولی خودمون فک کردیم دیگه خوب شده اشتباه کردیم نرفتیم مراکز ناباروری که اونارو فریز کنیم و دکتر غدد هم مقدار امپولارو زیاد کرد و اوردوز شد و یهو اسپرما صفر شد همش پشیمونم چرا اون موقع فریز نکردیم دکتر کشاف هم همش سرزنشمون می کنه که چرا اون موقع نیومدید.که بهمون یه سال استراحت دادن تا امپول نزنیم.سال ۹۴تا اسفند ۹۶ما بازم دو سال امپول که همشون کارما و مارک ایرانی بود زدیم که نتیجه نگرفتیم.قرار شد امسال نمونه برداری کنیم ولی همش به خودم می گفتم نمونه برداری اخرین امیمونه اگه نشه راهی نداریمولی وقتی با این گروه اشنا شدم و دیدم شماجواب گرفتی و باردار شدی خیلی خوشحال شدم  یه جورایی گفتم شاید این سری خدا بهمون نظر کنه از دکتر خواستم اگه صلاح بدونه یه دوره امپول بده و تغذیه همسرمم مراعات کنم و یه سری ویتامین بده  بعد از بدیم که اگه خدایی نکرده اسپرمی دیده نشد بلافاصله بعد زدن یه دوره امپول عمل کنیم.ولی هر زمانی که می یای و به بارداریت فکر می کنم با خوشحالی تمام ازت انرژی می گیرم.

[QUOTE=79190294]برا ما بعد یکسال جواب داد ان شالله شما هم زودی تاثیر بذاره و دامنتون سبز بشه عزیزن[/QUOTE]

شرایط همسر منم تقریبا مثل همسر شماست و از هرموناش پایینه.اگه برات سخت نبود و از مایشای همسرتون رو داشتید ازمایش اخر همسرتون مقدار ال اچ و اف اس اچ همسرونو بگید یا عکس اخرین از هرمونیشو بفرستید ممنون میشم

[QUOTE= 79190294 ]برا ما بعد یکسال جواب داد ان شالله شما هم زودی تاثیر بذاره و دامنتون سبز بشه عزیزن ...

راستش تازه اسباب کشی کردم هنوز فرصت نکردم بگردم عزیزم ولی یادمه اخرین بار هورمون هاش تورنج نرمال بود اما اسپرم هنوز مشاهده نشده بود مگه چندتایی که گفتن مرده است که قرار شد روز انتقال بیوپسی بشه دیگه بعد سه ماه از اون که من فهمیدم باردارشدم از مایش ندادیم 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز