2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
شاید هر کی ما رو ببینه بگه خیییلی خوشبختیم... انصافا هم خیلی با هم خوب بودیم ولی شوهر من از یه خانواده پرجمعیته که رابطه تنگاتنگی هم با اقوامشون دارن. بخدا خسته شدم دایم باید تو مراسمای شلوغشون برم و بیام یکبار هم اجازه ندارم دعوتی رو رد کنم. خسته ام کردن. پیش مشاورم رفتیم گفت خیلی با هم تفاوت دارین. حالا اون وسط متوجه آزواسپرم لعنتی هم شدیم. شوهرم اول یکم ناراحت شد ولی بدش بیییخیال. گفت من که مثل تو غصه نمیخورم. همه این درد شد واسه من. ازون موقع میگه من چون مشکل دارم نمیذارم سوارم بشی و همش سنگ فامیل رو به سینه میزنه. مشاور به من گفت جدا شو،جدی نگرفتم. الان دیگه بریدم. گور بابای بچه. شوهرم رو از دست دادم.
خدایا به اندازه بخششت مرا به آرزویم ببخش

خودم اصرار داشتم هیچکس نفهمه ولی الان فک میکنم درسته با مادر پدرم درمیون بذارم. از کشوندن این بار روحی دارم دیوانه میشم. هرچی میشه تهدیدم میکنه به همه میگم! خیلی مسخره است

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

[QUOTE=78696845]خودم اصرار داشتم هیچکس نفهمه ولی الان فک میکنم درسته با مادر پدرم درمیون بذارم. از کشوندن این بار رو ...[/QUOTE]

شما چند ساله ازدواج کردی؟چند ساله دونستی همسرت مشکل داره؟

[QUOTE=77143117]اخه برای ماها یه دونه اسپرمم هرجورم باشه مهمه[/QUOTE]

سوگند جان مارک امپول های هاش ام جی و هاش سی جی که همسرتون استفاده می کرد چی بو؟عکس جعبه و رنگ جعبه ها رو یادتونه؟و این که در هفته چنتا بود؟ اخه میگن مارک امپول خیلی مهمه؟

5 ساله ازدواج کردیم و یکساله میدونیم... به نظرم شما هم پیش مشاور برین. منو متقاعد کرد که هیچ رازی همیشه راز نمیمونه... مرد من که خیلی داره اذیت میکنه... خود دانید
[QUOTE= 77143117 ]اخه برای ماها یه دونه اسپرمم هرجورم باشه مهمه[/QUOTE] سوگند جان مارک امپول های ها ...

جعبه هاش که سفیده که کنارش یکیش خط ابی داره یکیش قرمز ما هر کدومو باید سه بار در هفته میزدیم که ما هر روز یکیشو میزدیم میشد روز در میون سطح هورمونی همسر من پایین بود

خودم اصرار داشتم هیچکس نفهمه ولی الان فک میکنم درسته با مادر پدرم درمیون بذارم. از کشوندن این بار رو ...

مشکل از خودشه بعد تهدید میکنه به همه میگم؟؟شما هم به خانوادها بگی به نظرم خودت راحت تری

سلام

آلاجون متاسفانه همه مردا همینن. تحمل سختی و حرف سخن براششون سخته. حتی حرف هم نزنی یه جوری تو بحث های دیگه می کشونن سمتمشکلشونو الکی حرف میندازن تو دهنت

با حرف یه مشاور زندگیتو خراب نکن. همه مسایل رو سبک سنگین کن

خودم و خیلی از دوستام به خانواده های خودمون چیزی نگفتیم ولی خانواده های همسرا کم و بیش میدونن اصل  کاری نمی دونن و به نظرم خوب بوده 

مردا تا وقتی بچه نیس خلایی حس نمی کنن مث خانوما 

ولی وقتی بیاد اوضاع براشون فرق می کنه

شوهر من که هر روز میگه کجا بودی بابایی چقدر دیر اومدی 

حاللا اون زمان باید با زور و دعوا و خیلی کارای مسخره می کشوندمش دکتر

اول مشکلات مهمونی رفتنا و حریم زندگی مشترکتونو درست کنین بعد برین سراغ بچه

شما هم هیچ نباید حس ترحم و دلسوزی داشته باشین یا تو بحثا باعث  خشم همسرنونو بشین . مثل بچه باید مراعاتشون کنی 

ان شالله هر چی به صلاحتونه براتون پیش بیاد. ما هم از جزییات زندگی خبر نداریم بگیم بمون یا جدا شو 

جعبه هاش که سفیده که کنارش یکیش خط ابی داره یکیش قرمز ما هر کدومو باید سه بار در هفته میزدیم که ما ه ...

مرسی سطح هرمونی همسر منم پایینه اخه می گن مارک امپول خیلی مهمه و مهم هم است که خارجی باشه.عزیزم امپولای شما برا کجا بود؟

مرسی سطح هرمونی همسر منم پایینه اخه می گن مارک امپول خیلی مهمه و مهم هم است که خارجی باشه.عزیزم امپو ...

ما دنبال مارک نبودبم اخه هر جا میرفتیم فقط همین یه مدل بود فقط یبار یه داروخونه از یه شرکت دیگه داد که ما گرفتیم

[QUOTE=78881652]ما دنبال مارک نبودبم اخه هر جا میرفتیم فقط همین یه مدل بود فقط یبار یه داروخونه از یه شرکت دیگه داد ...[/QUOTE]

اخه اون سری کارما گرفتیم جواب نداد دکتر گفت چرا کارما گرفتید ایرانیه و زیاد تاثیر نداره.این سری گفت خارجی بگیرید.دقیق یادتون هست المانی بود یا ایرانی ؟عکسشو اگه پیدا کردی بی زحمت برام می فرستی؟

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز