2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

سلام دوستان خوبین 

امیدوارم خبر خوش باشه برای اونایی که کنج دلشون غمه 

جدیدا رو نمیشناسم ولی براتون آرزوی روزای خوب دارم .بقیه دوستا شما ها چه خبر 

من که هیییییچ

الهی مرا  آن ده که آن به 

بچه ها کسی بوده مشکل مارو توتاپیک داشته باشه.شوهرم بخاطر اوریون توبچگیش بیضه هاش متورم میشه و دیگه بالغ نمیشن و بیضه هاش کوچیکن تو رویان دکترصدیقی گیلانی عمل میکرو تسه کردن که منفی بود صفربود.ژنتیک سالم تمام هورمون هاسالم فقط بیضه بخاطرعفونت اوریونی کوچیکن.طب سنتی تبریزیان قم رفتیم گفتن نادر هست درمان نداره بهش بر نخوردن تاحالا.طب اسلامی هم سیدضیا مشهد که بازم درمان نداشت.اگه کسی میتونه راهنماییم کنه.مرکزی و میشناسین اسپرم اهدایی انجام بدن؟مایه دختربه فرزندی آوردیم مادرشدم اما دلم میخواد بارعاری و تجربه کنم حتی باجنین اهدایی

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان برا آزو اسپرمی چه دکتری خوبه؟ ممنون میشم کمک کنین.

می‌خوام برادرم قبل رفتن ب عمل تسه، پیش دکتری بره شاید با عمل اسپرم پیدا کنن

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
سلام ستاره جان  خوبی تو چکار کردی ؟ آره  بالاخره با کمک یکی از بچه ها یاد گرفتم مد ...

من که هیچ کاری نکردم..الکی عاطل و باطل زندگی میگذرونم..هر کاری میخوام انجام بدم به بن بست میخورم..موفق باشی عزیزم

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗
سلام دوستان خوبین  امیدوارم خبر خوش باشه برای اونایی که کنج دلشون غمه  جدیدا رو نمیشناسم ...

سلام عزیزم ..ممنون از دعای قشنگت..انشاءالله خدا هم به شما هم به ما یه بچه بده که اینقدر حسرت نخوریم

بچه ها کسی بوده مشکل مارو توتاپیک داشته باشه.شوهرم بخاطر اوریون توبچگیش بیضه هاش متورم میشه و دیگه ب ...

دکتر به شوهر منم گفته که هورموناش سالمن و به خاطر اوریون الان این مشکل رو داره...اگه تهرانی بیمارستان ابان انجام میده

سلام عزیزم ..ممنون از دعای قشنگت..انشاءالله خدا هم به شما هم به ما یه بچه بده که اینقدر حسرت نخوریم

ان شاءالله به شما و بقیه دوستای منتظرمون فززندی سالم و صالح عطا کنه 

چی بگم خواهر جون ..ممنون 

الهی مرا  آن ده که آن به 
دکتر به شوهر منم گفته که هورموناش سالمن و به خاطر اوریون الان این مشکل رو داره...اگه تهرانی بیمارستا ...

مطمعنی العان انجام میده چون تا96قانونی بود بعدش غیرقانونی شده؟؟من چون تهران نیستم میخوام مطمعن شم.شماخوداونم انجام دادین؟مرسی جواب دادی ممنون

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
مطمعنی العان انجام میده چون تا96قانونی بود بعدش غیرقانونی شده؟؟من چون تهران نیستم میخوام مطمعن شم.شم ...

نه عزیزم من انجام ندادم..از دوستان شنیدم که بیمارستان ابان انجام میدن...اره فکر کنم آی وی اف انجام میدن..همون شهر خودتون پیگیری کن .هستن جاهایی که انجام بدن

نه عزیزم من انجام ندادم..از دوستان شنیدم که بیمارستان ابان انجام میدن...اره فکر کنم آی وی اف انجام م ...

ممنون.شهرما فقط یه مرکزجهاددانشگاهی داره که انجام نمیدن چون ماقم زندگی میکنیم.شهرکوچیکیه.مراکز ناباروری نداره کلینیک ناباروری هم نداره.فقط مطب هست که انجام نمیدن.زنگ بزنم آبان بهم میگن اسپرم اهدایی و انجام میدن یانه؟

سلام بچه ها ترخدا اونایی که شوهرااشون ازو اسپرمی بوده و مشکل هایپر گنادروپین داشتن و هرمونای شوهرشون پایین بوده و با نمونه بردارب بیضه جواب دیدن بیان بگن ممنون می شم

ممنون.شهرما فقط یه مرکزجهاددانشگاهی داره که انجام نمیدن چون ماقم زندگی میکنیم.شهرکوچیکیه.مراکز نابار ...

اره قم که فکر نکنم انجام بدن..تهران که نزدیکه بهتون...با زنگ زدن فکر نکنم جواب بدن ..چون چیزی نیست که عیان انجام بدن..باید حضوری بری