الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
بچه ها کسی بوده مشکل مارو توتاپیک داشته باشه.شوهرم بخاطر اوریون توبچگیش بیضه هاش متورم میشه و دیگه بالغ نمیشن و بیضه هاش کوچیکن تو رویان دکترصدیقی گیلانی عمل میکرو تسه کردن که منفی بود صفربود.ژنتیک سالم تمام هورمون هاسالم فقط بیضه بخاطرعفونت اوریونی کوچیکن.طب سنتی تبریزیان قم رفتیم گفتن نادر هست درمان نداره بهش بر نخوردن تاحالا.طب اسلامی هم سیدضیا مشهد که بازم درمان نداشت.اگه کسی میتونه راهنماییم کنه.مرکزی و میشناسین اسپرم اهدایی انجام بدن؟مایه دختربه فرزندی آوردیم مادرشدم اما دلم میخواد بارعاری و تجربه کنم حتی باجنین اهدایی
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
دکتر به شوهر منم گفته که هورموناش سالمن و به خاطر اوریون الان این مشکل رو داره...اگه تهرانی بیمارستا ...
مطمعنی العان انجام میده چون تا96قانونی بود بعدش غیرقانونی شده؟؟من چون تهران نیستم میخوام مطمعن شم.شماخوداونم انجام دادین؟مرسی جواب دادی ممنون
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
مطمعنی العان انجام میده چون تا96قانونی بود بعدش غیرقانونی شده؟؟من چون تهران نیستم میخوام مطمعن شم.شم ...
نه عزیزم من انجام ندادم..از دوستان شنیدم که بیمارستان ابان انجام میدن...اره فکر کنم آی وی اف انجام میدن..همون شهر خودتون پیگیری کن .هستن جاهایی که انجام بدن
نه عزیزم من انجام ندادم..از دوستان شنیدم که بیمارستان ابان انجام میدن...اره فکر کنم آی وی اف انجام م ...
ممنون.شهرما فقط یه مرکزجهاددانشگاهی داره که انجام نمیدن چون ماقم زندگی میکنیم.شهرکوچیکیه.مراکز ناباروری نداره کلینیک ناباروری هم نداره.فقط مطب هست که انجام نمیدن.زنگ بزنم آبان بهم میگن اسپرم اهدایی و انجام میدن یانه؟
سلام بچه ها ترخدا اونایی که شوهرااشون ازو اسپرمی بوده و مشکل هایپر گنادروپین داشتن و هرمونای شوهرشون پایین بوده و با نمونه بردارب بیضه جواب دیدن بیان بگن ممنون می شم