2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
سلام بچه ها توي اين تاپيك خوندم كه بعضي از دوستان همسراشون آزو اسپرم هستن گويا يه روش جديدي اومده ...

وافعااااا....الان تصویب شده؟ کجا این خبر رو خوندید؟

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله بچه ها ظاهرا  پی آر پی روی بیضه تاثیر میزاره و باعث میشه دوباره بافتش زنده بشه و اسپرم سازی کنه ...

یه کاربر به اسم ستاره گفته شوهرش توی مرکز نجمیه کرمان انجام داده و....

حالا  لطفا  هر کدومتون اطلاعاتی کسب کردین بیایین اینجا  بگین 

مخصوصا بچه های خوزستانی 

بچه ها یه سوال ذهنمو درگیرکرده 

کسی اس اهدا میکنه فقط یک بار حق انجام این کارو داره؟ 

یا میتونه چندبار این کارو انجام بده؟ اگه چند بار باشه که خیلی افتضاحه احتمال ازدواج با محارم خیلی بالا میره

و یکی دیگه اینکه گفتین واسطه مطب دکتر میومده منظور چیه؟ 

من خودم سه سال پيش به چيزايي در اين مورد خوندم 

ولي اون موقع به دكتر جنتي اورولوژ خيلي معروفيه گفتم 

گفت فعلا در مرحله ازمايشه تا به مرحله عمل برسه طول ميكشه زمانتو از دست نده اهدايي بگير كه سن خودتم بره بالا اگه اكي شد يه بچه هم اونجوري بيار 

ايشالا كه درست باشه و همين روشو اقدام كنيم

بچه ها خانم/آقاي راد كه كارشناس بخش تحقيقات در مورد PRP هستن اومدن توي تاپيك از iui تا ivf تا به سوا ...

بچه ها به نظرتون یه کم غیر واقعی نیس که این خانم یا اقا بیان تو تاپیک؟!!! 

ما امروز رفتیم رویان برای گرفتن نوبت برای نمونه برداری...اونجا ازاین روش prp سوال کردیم گفتن فعلا درمرحله ازمایشه ولی اگه کرمان همچین اتفاقی میفتاد و نتیجه میداد باید ما باخبر میشدیم چون اینجور مسائل اطلاع رسانی میشه...

یه سوال دیگه بچه ها کسایی که نمونه برداری انجام دادن شوهراشون قبلش داروگیاهی چیزی استفاده کردن؟

ستاره شرقی ۹۷ جان شما خودت زنگ‌زدی کرمان پرسیدی؟ گفتن همچین‌چیزی صحت داره؟

اره عزیزم به کلینیک نجمیه کرمان زنگ زدم ...با همین آقای راد صحبت کردم....گفت که دکتر نیستش و فلان هفته بعد میاد....و اینکه گفت ۳ مرحله تزریق داره...من الان خیلی دودل شدممم😑

بچه ها یه سوال ذهنمو درگیرکرده  کسی اس اهدا میکنه فقط یک بار حق انجام این کارو داره؟  یا ...

نه تا چند بار اهدا میکنه....آره منم این سوال که احتمال ازدواج با محارمش ممکنه تو ذهنمه..ولی بقیه بهم گفتن خدا خودش کمک میکنه و نمیزاره این اتفاق بیفته

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز