2821
2789
عنوان

تجربیات من از مسیر iui تا ivf

| مشاهده متن کامل بحث + 279091 بازدید | 1665 پست
عزیزم شرایط مشابهی داریم،ما هم نه توی بیوپسی اسپرم داشتیم و نه توی نمونه ای که به آزمایشگاه پاتولوژی ...

سلام خانومی 

ممنون از توضیحات کاملت و نیز دعاهای قشنگت .

داخل سایت مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری نجمیه رفتم متاسفانه در مورد prp بیضه چیزی پیدا نکردم .

عزیزم شما کرمان هستید یا اینکه نزدیک اونجا زندگی می کنید ؟

خواستم اگر براتون امکان داره برای ما هم سوال کنید و اطلاعات دقیقی بگیرید از جمله چطور نوبت بگیریم؟ هزینه اش چقدر است ؟ و شماره ای که مستقیما با مجری طرح بتوان ارتباط برقرار کرد و ...

راستی یه زحمت دیگه ان شاءالله که براتون مقدور شد و تونستید اطلاعات کسب کنید ، لطفا لیست و آدر س یا شماره مراکزی (استان ها و شهرستان ها) که این عمل را انجام می دهند را نیز برای من و سایر دوستانی که مشکل ما را دارند در سایت قرار بدهید تا با توجه به مشکل بعد مسافت مشکل رفت و آمد نیز حل گردد . 

ان شاء الله خداوند بحق مظلومیت امام حسین (ع) دل همه ما را شاد کند .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. گاندی

سلام پیشوا جان ...تاپیکت رو خوندم و تمام سختی هایی که کشیدی رو به وضوح لمس کردم 

من خودم در اول راه هستم وتازه ازمایشات قبل از فریز تخمک رو انجام دادم و یه دلهره دارم که میدونم طبیعیه....

ممنون بابت  اینکه تجربه ت رو در اختیارمون گذاشتی

ایشاالله که خودت و پسر کوچولوت همیشه سالم و سلامت باشین... 😘

خدایا شکــــــــــــرت...خودت نی نیم رو حفظ کن🙏🙏🙏
سلام خانومی  ممنون از توضیحات کاملت و نیز دعاهای قشنگت . داخل سایت مرکز فوق تخصصی درمان نابار ...

۰۳۴۳۳۲۳۳۴۱۰

عزیزم این شماره مرکز نجمیه س،خودمم توی این ماه باید برم سونو حتما کامل واستون میپرسم. به این شماره که زنگ بزنید تمام اطلاعات رو دقیق بهتون میدن،دکتر کارور فوق تخصص اورولوژی این تزریقا رو واسه همسرم انجام دادن.

سلام،من خیلی تحقیق کردم،چون مشکل همسرم خیلی حاد بود، و تمام مراکز ناباروری گفتن فقط جنین اهدایی، منو ...

اسپرم شوهرتون صفر بود؟ چطور یهو اسپرم دار شد؟ ممنون میشم توصیح بدید😘

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗
سلام،من خیلی تحقیق کردم،چون مشکل همسرم خیلی حاد بود، و تمام مراکز ناباروری گفتن فقط جنین اهدایی، منو ...

عزیزم ما هم صفریم ...یعنی این prp واسه همه جواب میده؟ یعنی به اهدایی فکر نکنیم؟ 

آخه دکتر راجع به این مسئله چیزی به ما نگفته

[QUOTE=70224012] عزیزم ما هم صفریم ...یعنی این prp واسه همه جواب میده؟ یعنی به اهدایی فکر نکنیم؟  آخه دکت ...[/Q

عزیزم ما صفر صفر بودیم

اول این روش رو امتحان کنید اگر نشد به فکر اهدایی باشید، ما و چند نفر دیگه رو که پرسیدم با این روش جواب گرفتن

[QUOTE=70224012] عزیزم ما هم صفریم ...یعنی این prp واسه همه جواب میده؟ یعنی به اهدایی فکر نکنیم؟ &nb ...

فقط سه مرحله تزریق به بیضه دارن،به پزشکای معمولی هر کدوم پرسیدم اصلا این روش رو نمیشناختن،اما دکترای این مرکز توی کرمان اینکارو انجام میدن

۰۳۴۳۳۲۳۳۴۱۰ عزیزم این شماره مرکز نجمیه س،خودمم توی این ماه باید برم سونو حتما کامل واستون میپرسم. ب ...

سلام خانومی 

باشماره ای که لطف کردی از مرکز بهم دادی چندین بار تماس گرفتم . گفتن دکتر کارور 3 ماه است رفتن آلمان و آقای راد در جریان امور هستن باید با ایشان صحبت کنم. هر دفعه تماس گرفتم گفتن نیست امروز هم شماره ام را گرفتن که مثلا به ایشان می دهیم و خود آقای راد با شما تماس می گیرد که همون شد .

ازت خواهش می کنم اگر براتون امکان داره حضوری مراجعه کنید و برایم خبر بگیرید تا اگر لازم است این هفته حضوری مراجعه کنم و الکی هزینه و وقتم را صرف رفتن به تهران نکنم . 

سلام خانومی  باشماره ای که لطف کردی از مرکز بهم دادی چندین بار تماس گرفتم . گفتن دکتر کارور 3 ...

سلام،باشه حتما. آقای راد فکر کنم کارمند بخش تحقیقات مرکز باشن،حتما برم مرکز  براتون میپرسم

[QUOTE=70224012] عزیزم ما هم صفریم ...یعنی این prp واسه همه جواب میده؟ یعنی به اهدایی فکر نکنیم؟ &nb ...

شما بیوپسی بیضه هم انجام داده بودید؟ 

الان در چه وضعیتی هستید؟ جنین تشکیل شده واستون ؟ iui میکنید یا ivf?

امروز زنگ زدم آقای راد گفت که دکتر مسافرته.

اسم دکتری که شما رو درمان کردن چی بود؟ 

سلام،باشه حتما. آقای راد فکر کنم کارمند بخش تحقیقات مرکز باشن،حتما برم مرکز  براتون میپرسم

سلام عزيزم از ديشب كه پيامتو خوندم خيلي اميدوار شدم امروز با شماره ايي كه دادي تماس گرفتم گفتن دكتر كارور نيستن دو هفته ديگه تماس بگيريد و حضوري بايد بيايد براي مشاوره ....بعدش با رويان تماس گرفتم گفتن تو مرحله آزمايشه و براي كسي فعلا انجام نميدم

مثل من متاسفانه هستن عزيزاني كه اين مشكل رو دارن ازت خواهش ميكنم ما را در جريان كارا قرار بده و بگو چيكار كنيم از كجا شروع كنيم كه مجبور نشيم از درمان هاي جايگزين استفاده كنيم 

خدا جونم شكررررررت ❤️
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز