2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

نمی دونم شما بیمارستان رفتی یا مطبش ... ولی من بیمارستان رفتم ... همش آروم صحبت می کردم اون خانمی که شرح حال می گرفت بلند بلند حرف می زد من بهش گفتم آرومتر نمی خوام کسی بفهمه مشکلم چیه .. گفت اینجا همه همین مشکلات رو دارن . من خیلی ناراحت شدم

هایپر زمانی اتفاق می افته که به واسطه داروها تخمدان بیش از حد تحریک بشه و تعداد فولیکولها بالا باشه که بعد از آزاد شدن .. به اصصلاح شکم آب می یاره و درد زیاد داره و منجر به استراحت مطلق و گاهی اوقات هم بستری تو بیمارستان می شه و سیکل آی وی اف یا حتی آی یو آی کنسل می شه .

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

باجی جان عزیز چرا انقدر زیاده داروهات . تخمکهات جواب نمی داده ؟

سلام عزیزم

من دو دوره لتروزول خوردم و HCG تزریق کردم اما نشد

یکماه استراحت و بعدش دکترم رو عوض کردم.

اصفهان هستم و دکتر محمدحسین مسّاحی رو انتخاب کردم.

ایشون تشخیص داد با توجه به اینکه سن من بالاست(35 سال) و در دوره بارداری های پرخطر قرار می گیرم، ریسک نکنم و کارها رو به تاخیر نندازم

تا الان 13 تا سینال اف و 19 تا منوتروپین زدم از روز دوم عادت تا الان که روز 14 اُم هستش

مضافاً بر اینکه این آمپولها به هر حال تاثیرات منفی خودشون رو دارن و من ترجیح می دم هر چه کمتر از اونها استفاده کنم.

اصلا نمی خوام طول بدم پروسه ی درمان رو.البته دکتر هیچ نکته ی منفی ای تشخیص ندادن و گفتن هر دو سالم هستید.

اگر با IUI جواب گرفتم که شکر و اگر نه بعد از دو ماه استراحت میکرو اینجکشن می کنم

قبل از اینکه دکتر بیاد با دو تا خانم آشنا شدم که آی وی اف شده بودن و شکر خدا گرفته بود. خیلی خوشحال ...

نا امیدی بَلاست

خدا نکنه که ناامید بشی بانو جان

محکم پیش برو. هیچ کاری نشد برای اراده های قوی و دلهای پر امید ، نشد، نداره  

یه سوال دیگه هم دارم لطفا اگه اطلاعاتی دارید بفرمائید . من الان سه دورس یعنی سه ماهه پریودم شده سه ر ...

من دقیقا از روزی که دارو استفاده میکنم، دوره شش روز پریودم شده سه روزه.اونهم خیییلی کم

خلاصه سرتون رو درد نیارم به قول خیلی از دوستان تو این تاپیک خیلی از ما تجربمون از دکترها بیشتره و بی ...

حالا پاره کردی پرونده رو ؟؟؟؟؟؟  

اره مطب خلوت . مرتب ولی بیمارستان متاسفانه غوغاست 

ولی چون سونو همون نزدیک بیمارستان میفرستادن قدیم دیگه اجبارا می رفتیم بیمرستان . با شرایطمون که دیگه سخت انجام میدن مجبوریم با شرایط خودمونو وقف بدیم 

همیشه وقتی واسطه می اومد همه دورش حلقه میزدن گروهی ازش سوال میکردن .انقدر وایمستادم خلوت شه بعد میرفتم باهاش حرف می زدم . کاش ذره ای حال ماها رو می فهمیدن .ولی خوب براشون عادی شده واقعا 

واسطه رو هم دیدم که پشت در نشسته بود. یه خانمی باهاش صحبت می کرد. همون که بچه ها اینجا ازش اسم بردن. 

دیروز رفتم کلینیکی که نزدیکه خونمونه دکتره انقدر خوش اخلاق و با احترام با آدم برخورد می کرد که ذره ای احساس استرس و ناامیدی نمی کردم. به دکتر ک گفتم 39 هستم انگار جن 39 ساله دیده بود . تازه من اول چلچلیمه     

دوستان هر که در مورد دکتر ایزدی اصفهان اطلاعاتی دارین بگین وهزینه اسپرم اهدایی؟

دکتر ایزدی هم همون مبلغی که دوستمون نی نی 92 گفت می گیره . برای 7 بار 4 تومن . و اگه بار اول گرفت دیگه مابقی پول رو بر نمی گردونه. 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز