2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

چون دقیقا جایی بودم که دید داشتم بنده خدا خانومه یه ناامیدی تو صورتش موج زد که من بغض کردم . با توجه به اینکه من هم یه سال دیگه به چهل می رسم احتمال دادم که به من هم همچین پیشنهادی بده . به محض اینکه نشستم مدارکم رو روی میز گذاشتم و بدون ا ینکه نگاهی به نوشته های تو پرونده بندازه شروع کردم به تشریح وضعیتم . باور کنید اصلا تمرکز نداشت .  یک حرف رو سه بار براش توضیح دادم باز هم می پرسید.

و پشت سر هم می گفت باید آی وی اف کنی و سنت بالاس تخمک هات به درد نمی خورن باید جنین بگیری . حالا من هی بهش می گم نمی خوام جنین بگیریم . مشکل تخمک ندارم . باز حرف خودش رو بدون هیچ سندی تکرار می کرد .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه سرتون رو درد نیارم به قول خیلی از دوستان تو این تاپیک خیلی از ما تجربمون از دکترها بیشتره و بیشتر از دکترا می دونیم . پرونده زیر بغل اومدم بیرون و با تپش قلب نشستم تا کمی آروم بشم . به منشی گفتم پرونده ای که تشکیل دادید رو می خوام گفت برای چی گفتم می خوام پاره کنم.

من که کلی رفتم پیش مشاور  آخرش بهم گفت بهتره جدا شم گفت چون ممکنه در آینده هر وقت دعواتون بشه ...

همسرت رو دوست داری و اینطوری حرف یه مشاور نادان تو رو بهم ریخته؟

قدرت عشق از همه چی بالاتره عزیزم.چطور ممکنه ما کسی رو دوست داشته باشیم، به خاطرش از خیلی چیزا بگذریم و با هزار جور کمبودها و نواقصش کنار بیام بعد راضی بشیم که با حرفهامون دلشو بشکنیم یا خدای نکرده توی دعوا و تنش های زندگی، نقص های جسمانیشو به رخش بکشیم؟

به نظرم اون مشاور یا شما رو خوب نمی شناخته یا متاسفانه با شناختی که از شما پیدا کرده این نتیجه رو گرفته.

هر کسی خودشو بهتر از همه می شناسه.اگه می دونی بعدها از این موضوع مثل یه سلاح استفتده می کنی و شوهرت رو تحقیر می کنی، بهتر بزاری بره و زندگی مشترک رو تموم کنی

اما اگه قلباً دوستش داری، رباش احترام قائلی، فقط محکم بغلش کن و از پیشش جُم نخور

بچه ها امروز باید برم برای سونو و اگر اندازه فولیکول ها خوب باشن، برای دو روز دیگه نوبت IUI دارم.

اینجا خوندم که قبل از IUI باید چیزهای گرم بخورم و بعد از اون خوراکی های سرد.درسته؟

ضمن اینکه من با تزریق 26 تا آمپول منوتورپین و سینال اف خیییلی پُف کردم و شکم و سینه ها در حال انفجارَن.طبیعیه به نظرتون؟

قبل از اینکه دکتر بیاد با دو تا خانم آشنا شدم که آی وی اف شده بودن و شکر خدا گرفته بود. خیلی خوشحال شدم و کلی  انرژی گرفتم ولی دکتر با حواس پرتیهاش نا امیدم کرد.

من این بار که آی یو آی شدم چند تا فولیکولهام کوچیک بودن و چند تا بزرگ اچ سی زدم ولی قبلش به دکترم گفتم که نکنه اون کوچیکها کیست بشن و آزاد نشن گفت نه ولی الان درد دارم و صد در صد کیست شدن .. کسی اینجا بوده بعد از آی یو آی کیست شده باشه

آرزوجان، قبل مشاور رفتنم، پیش این دکتر رفته بودم. آره  سه ساعت طول کشید تا رفتیم تو. چون واسه همه زیاد وقت میذاشت. برای ما هم خیلی وقت گذاشت و دو تا در پشت سرمون بسته بود،  خودشم تاکید داشت احدی نباید رازمون رو بدونه. اما به نظرم ماها باید نظر چندتا دکتر رو بپرسیم.  منم چون فقط چند ماهه قضیه مون رو فهمیدم منتظرم روحم آرومتر بشه بعد شروع کنم. 

خدایا به اندازه بخششت مرا به آرزویم ببخش
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز