2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

ان شالله میخوام طبیعی زایمان کنم حتما تک تکتونو دعا میکنم ما دیگه رفته بودیم تو فاز اسپرم اهدا و پیدا کردن دکتر قبلش خیلی سخته بچه ها میدونم برای همین با تمام وجود دعا میکنم خدا دامن همتونو سبز کنه ان شالله

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

قبلش هر بار ازمایش دادیم هیچ اسپرمی نبود لطف خدا بود و اینم بگم من خیلی ادم مذهبی تمامی نیستم ولی تمام مدت به لطف خدا امیدوار بودم و ازش طبیعی میخواستم با این که گفتن نمیشه بدونین که خدا بخواد براش کاری نداره تو هر راهی که میخواین قدم بذارین توکل کنین به خودش ان شالله بهترینها رو براتون رقم میزنه 

عزیزم من شوهرم ازواسپرم بودن با سطح هورمون پایین و بیضه های کوچیک بعد یک سال و نیم مصرف امپول یه چند ...

چقدر خوبببب عزیزمممممم..چه حس خوبی داره 😍😍 انشاءالله به شادی بغلش بگیری و عاقبت بخیریشو ببینی عزیزم 😍😍

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗
ان شالله میخوام طبیعی زایمان کنم حتما تک تکتونو دعا میکنم ما دیگه رفته بودیم تو فاز اسپرم اهدا و پید ...

اللهیییی  خدا به ما هم یه نی نی بده انشاءالله و اللهی تن گل پسرتون سلامت باشه..خیلی خوشحال شدم 😍 پس جای امیدواری هست.حتما دعا کن واسمون عزیزم 😍😘

سلام دوستان میخواستم ببینم یزد دکتری هست اسپرم اهدایی انجام بده.ممنون میشم جواب بدین

من که نمیدونم عزیزم..ولی اینو مطمعنم که تو هر شهری انجام میشه ..پس باطد پرس و جو کنی ..برو چند تا دکتر زنان بپرس شاید بهت گفتن

سلام دوستان میخواستم ببینم یزد دکتری هست اسپرم اهدایی انجام بده.ممنون میشم جواب بدین

من یزدیم  کسی رو پیدا نکردم ولی زیادم دنبالش نبودم  رفتم تهران این پری میخوام شروع کنم

خدایا شکرت
من یزدیم  کسی رو پیدا نکردم ولی زیادم دنبالش نبودم  رفتم تهران این پری میخوام شروع کنم

واسه اس اهدا عزیزم؟ iui یا ivf? انشاءالله دست پر برگردی

(...اومده ازمایش کسی اشتباه باشه و تو ازمایش دوم نتیجه فرق کنه؟دارم داغون میشم.  )                                            سلام عزیزم برای من هم اولین بار شوهرم ازمایش داد ازواسپرم بود باورم نمیشد میدونم چه حالی داری دوباره دکتر براش ازمایش نوشت بازم صفر بود .انشاالله از شما اشتباه باشه

نیاز جان میشه یزد دکتر خوب زنان که ای یو ای میکنن معرفی کنی چون من یزدی نیستم فقط شرایطم برای یزد اومدن و موندن برای درمان بهتره .اهدا جنین یزد انجام میدن؟اول صفحه تاپیک نوشته دکتر مر بیمارستان مرتاض اهدا اسپرم انجام میده اطلاعاتی داری 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز