2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
مرسی که جوابمو دادین نازنین ها ... شوشو که عشق بچه است با اس اه هم موافقه. اما به هر حال تو هر زندگی ...

عزیزممم گوش کن من چندین بار تا پای طلاق رفتم خب..که اگه شرایطمو واسه هرکی تعریف میکردم میگفت طلاق بگیر ولی خب وقتی اقدام کردم به طلاق دیدم نه نمیتونم برگشتم به زندگیم و الان هم خداروشکر شوهرم تقریبا راصی شده به اهدایی...بعدها چه شود خدا عالمه ولی خب آدم هیچ وقت نمیتونه پیش بینی کنه..خودت ببین از زندگیت چی میخوای و ایا شوهرت ارزش داره باهاش بمونی یا نه.کاری به نطر هیچ مشاوری نداشته باش

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی که هستین بچه ها. گاهی با خودم میگم اگه همین مشکل برای من پیش اومده بود چی؟ یا اگه هر کدوممون یه مریضی سختی گرفته بودیم چی؟  طلاق ساده ترین راه برای مساله ماست نه الزاما درست ترین. امیدوارم بتونم مثل شماها قوی باشم و روی ابعاد شخصیتی خودم بیشتر کار کنم.

چون

زندگی خیلی کوتاه تر از چیزیه که فکر میکنیم.
خدایا به اندازه بخششت مرا به آرزویم ببخش
مرسی که جوابمو دادین نازنین ها ... شوشو که عشق بچه است با اس اه هم موافقه. اما به هر حال تو هر زندگی ...

مردی که بخواد زیر قولش بزنه در هر حال کار خودشو می کنه 

مگه کم مردایی بودنو هستن و خواهند بود که قید به های از گوشتو خون خودشونو زدن و رفتن . حالا به هر طریقی زن دوم . خارج رفتن و ....

ان شالله که مردای ما قدر گذشتی که در حقشون کردیم رو میدونن.

درسته که ما داریم گذشت میکنیم. اما مشاور بهم گفت نباید احساس کنی گذشتی در حق همسرت کردی! چون به طبع توقعت هم ازش بیشتر میشه و دایم انتظار داری بیشتر ملاحظه ات رو کنه... اما شوهرت ممکنه اینو نفهمه و مثل قبل باشه و اونی که ضربه میخوره تویی. 

راستش من این توقع رو دارم، دوس دارم حتی بیشتر از یه حاملگی عادی نازمو بکشه 😔 و انتظار دارم تو رابطه مون بیشتر هوامو داشته باشه... شایدم بشه،  ولی یکم زیادی ایده آله. 😕

نی نی 92 جان، خداییش شما بعد اومدن نی نی ت،  تو بحث های زن و شوهریتون،  هیچوقت مشکلشو به روش نیاوردی؟ نگفتی من به خاطر تو متحمل این روند درمانی و غصه هاش شدم،  اما تو چی؟!

کاش بتونیم به خودمون قول بدیم بخاطر زندگیمون و فرزندمون هم که شده ازین این مساله به عنوان سلاح مون استفاده نکنیم 😓

نی نی 92 جان، خداییش شما بعد اومدن نی نی ت،  تو بحث های زن و شوهریتون،  هیچوقت مشکلشو به ر ...

من چند سال پیش خیلی از این چیزا که گفتی به شوهرم میگفتم اما بعد از مسئله دادگاه رفتنمون دیگه بهش نگفتم ..مطمین باش تو هم اگه رو خودت کار کنی درست میشی

نی نی 92 جان، خداییش شما بعد اومدن نی نی ت،  تو بحث های زن و شوهریتون،  هیچوقت مشکلشو به ر ...

نه هیچ وقت 

چون اصلا دوست نداریم در موردش صحبت کنیم . من خودم اینجا نباشه کلا یادم میره اصل ماجرا . 

همسرم با این شرط قبول کرد که همه چی تموم بشه ومنم قبول کردم

دقیقا . چون مردا با خودشون میگن این که نیمه خودشو داد به بچه چه گذشتی . به خصوص بحث اس. 

پس انتظار شق القمر کردن نباید داشت ازشون . تا بچه هم به دنیا نیاد پدر شدن براشون ملموس نیست .حال بعضی مردا بیشتر بروز میدن 

سلام من شوهرم ازواسپرمه الان تقریبا کارای مجوز اهدای جنین رو انجام دادم کسایی که جنین اهدایی گرفتن میشه از تجربیاتشون برام بگن در مورد حسی که دارن سلامت بچه شون و شباهتش به خودشون بیشتر از همه سلامت بچه فکرمو مشغول کرده😞

سلام دوستان امیدوارم هر چه زودتر خدا دامن تک تکتون رو سبز کنه من زیاد به این تاپیک سر میزنم چون تا زمانی که خودمو داشتم اماده میکرو میکردم از تجربیات بچه ها استفاده میکردمو میخوندم که لطف خدا شامل حالمون شد در تمام لحظات ولی دعا میکنم برا همگی ان شالله خدا قبول کنه

سلام من شوهرم ازواسپرمه الان تقریبا کارای مجوز اهدای جنین رو انجام دادم کسایی که جنین اهدایی گرفتن م ...

سلام عزیزم انشاءالله زود موفق بشی....اگه از لحاظ شباهت میخوای شبیهتون باسه اسپرم اهدایی بگیر که بهتره

فقط و فقط میگم به لطف خدا امیدوار باشین و خودتون رو بسپرین به خدا واقععا تصمیم گیری و دوره درمان خیل ...

سلام عزیزم ..ای جانممم انشاءالله تن کوچولوتون سلامت باشه عزیزم😍 آره تو رو خدا دعا کنید ما هم بتونیم نی نی خودمون رو بغل کنیم که شده یه حسرت واسم...میشه از نی نی تون بگید چند وقتشه؟ دختره یا پسر؟ اس اهدا بود یا جنین اهدا؟ شوهرت چه احساسی داره بهش؟ با iui یا ivf بچه دار شدید؟ 

ببخش میپرسم چون دوست دارم بدونم عزیزم😘🌷

سلام عزیزم ..ای جانممم انشاءالله تن کوچولوتون سلامت باشه عزیزم😍 آره تو رو خدا دعا کنید ما هم بتونیم ...

عزیزم من شوهرم ازواسپرم بودن با سطح هورمون پایین و بیضه های کوچیک بعد یک سال و نیم مصرف امپول یه چندتا اسپرم اونم گفتن مرده تونمونه هست اماده بشیم برای میکرو و گفتن حتما تو بیوپسی پیدا میشه سه ماهی طول کشید و قسمت نشد مابریم برای میکرو بعدش اقدام کردیم که دارو نبود گفتن بعد عید وقتی برگشتم پریود نشده بودم و در کمال ناباوری طبیعی باردار شده بودم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز