2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

من که کلی رفتم پیش مشاور 

آخرش بهم گفت بهتره جدا شم

گفت چون ممکنه در آینده هر وقت دعواتون بشه،  یا عیب همسرتو به روش بیاری یا حتی تهدیدش کنی به گفتن به بچه. یا همسرت از زیر بار مسئولیت شونه خالی کنه

دیونم کرد رسما. 

تو رو خدا مامان های قدیمی کمکم کنین. من شوهرمو خیلی دوست دارم.

خدایا به اندازه بخششت مرا به آرزویم ببخش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که کلی رفتم پیش مشاور  آخرش بهم گفت بهتره جدا شم گفت چون ممکنه در آینده هر وقت دعواتون بشه ...

آخه مشاور چرا گفت جدا بشید😐 وقتی خودت نمیخوای چکار حرف مشاور داری.

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗
 بچها جونم من مامان شدم  مرسی از همه که روحیه دادین مخصوصا نی نی 92 و نفس جون  ام ...

خدا رو شکر مهرساجون 

ان شالل0 به سلامتی بغلش کنی .این 8 ماه هم به خوبی و خوشی سپری بشه. 

خدا روشکر بعد مدتها اینجا خبر خوش دیدیم.

بقیه هم زودتر برین تا مامان هامون بیشتر شن

من که کلی رفتم پیش مشاور  آخرش بهم گفت بهتره جدا شم گفت چون ممکنه در آینده هر وقت دعواتون بشه ...

عزیزم حالا که حرفهای مشاور شنیدی به قول قدیمی ها کلاه خودتو قاضی کن 

خودت عقل و دل خودت بهترین مشاور برات هستن 

اگه جدا بشی چه شرایطی داری.ازدواج بعدیت چطور میشه . و خیلی چیزای دیگه 

من نظرم اینه هیچ مشاوری تمام و کمال تو وروحیاتت و شرایطتو درک نخواهد کرد 

فقط خودتی میتونی تصمیم بگیری. یکی دیگه نهایت راهنمایی ات کنه البته با توجه به روحیات همسرتون . اونم با اومدن بچه خیلی فرق خواهد کرد به نظرم 

بچها جونم من مامان شدم  مرسی از همه که روحیه دادین مخصوصا نی نی 92 و نفس جون  ام ...

مبارکه ... خیلی خوشحال شدم .. امیدوارم از دوران بارداری لذت ببری ... و خدا نگهدارت باشه. 

سلام .. به نظر من مشاور هر کسی تو زندگی فقط خودش می تونه باشه ... این شرایط ویژگیهای خاصی داره . اول باید همسرت راضی به این کار بشه و بستگی به ویژگیهای اخلاقی همسرت باید مسیر رو انتخاب کنی...  اگه آدم مسئولیت پذیری هست و خودش هم راضی به انجام این کار هست پس اقدام کنید . در غیر این صورت باید بهش زمان بیشتری بدی.

خدا رو شکر مهرساجون  ان شالل0 به سلامتی بغلش کنی .این 8 ماه هم به خوبی و خوشی سپری بشه.  ...

فدات مهربون توصیه های قبل و بعد از انتقال شما خیلی خیلی کمکم کرد عزیزم امیدوارم همیشه دلت شاد باشه  

مرسی که جوابمو دادین نازنین ها ... شوشو که عشق بچه است با اس اه هم موافقه. اما به هر حال تو هر زندگی ای ممکنه اختلاف پیش بیاد. اما خوب ماها شرایطمون حساسه. 

دعا کنید خدا بهم توانشو بده که هم بتونم همسرمو درک کنم هم صبورتر بشم.

خدایا به اندازه بخششت مرا به آرزویم ببخش