2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای گلم 

من 14روز پیش انتقال جنین دادم دور روز پیش بی بی چک گذاشتم مثبت بود قراره 16 انتقال برم آزمایش خون به نظرتون به خاطر داروها مثبت شده یا واقعا باردارم خیلی خوشحالم نمیخوام ناامید بشم اگه کسی تجربه ای داره کمکم کنه مرسی  

سلام بله می خوام برای دومی اقدام کنم

به سلامتی انشاءالله ..یه سوال میشه واسه دومی از همون اسپرم اهدایی قبلی استفاده کنیم یا اینکه وقتی واسه اولی اقدام کنیم از همون فریز کنیم؟

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗
سلام دوستای گلم  من 14روز پیش انتقال جنین دادم دور روز پیش بی بی چک گذاشتم مثبت بود قراره 16 ا ...

مبارک باشه انشاءاله که دوران بارداری خوبی رو سپری کنی .... رفتید آزمایش خبرش رو بدید. 

سلام دوستای گلم  من 14روز پیش انتقال جنین دادم دور روز پیش بی بی چک گذاشتم مثبت بود قراره 16 ا ...

آخی مهرساجان ان شالله مثبتی 

داروها هاش سی جی مثبت کاذب میده . اونم اگه استفاده کردی تا الان نبایداثرش باشه . 

دیگه با بی بی چک دیگه امتحان نکردی. زودنر با جواب آزمایش مثبت بیا عزیزم

آخی مهرساجان ان شالله مثبتی  داروها هاش سی جی مثبت کاذب میده . اونم اگه استفاده کردی تا الان ن ...

قربونت برم مرسی hcg همونه که برای آزادی تخمک میزنی قبل تخمک کشی؟ من پارسال تخمک کشی کردم این سری فقط سه روز آمپول پروژسترون زدم و بقیه اش شیاف با استرادیول و آ اس آ دارویی دیگه نخوردم.امروزم باز بی بی گذاشتم دوخط شد ولی هر دوخطش کمرنگ بود نسبت به قبلی     

بچها جونم من مامان شدم 

مرسی از همه که روحیه دادین مخصوصا نی نی 92 و نفس جون 

امیدوارم همه منتظرا  به زودی زود دامنتون سبز بشه فقط نا امید نباشین و به خدا توکل کنین 

نی نی 92 جون توصیه های شما خیلی خیلی بهم کمک کرد امیدوارم بهترینها براتون پیش بیاد    

کلی بغل و بوس و ماچ به همتون