2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
میدونی احساس می کنم به این تاپیک بدهکارم. 7-8 سال پیش دوستای دیگه بهم دلداری دادن. لحظه به لحظه با ه ...

بسیار کار خوبی می کنی عزیزم

دقیقا من هم همین حس رو نسبت به این تاپیک دارم و خیلی دلم می خواد که می تونستم به خانمهایی که خودم یه روز حال اونها رو داشتم کمکی بکنم

اما متاسفانه به دلیل درگیری های زیاد بچه داری تو این سه ساله تقریبا جزئیات مراحل درمان رو فراموش کردم

اما سعی می کنم هروقت مشغله های بچه داری بذاره بیام تو گروه و به دوستان امیدواری بدم

دوست دارم بگم خانمهای سخت کوش و امیدوار به خدا توکل کنید و تلاش خودتون رو بکنید مطمئن باشید وقتش که برسه بهترینها براتون اتفاق می افته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من امروز رفتم پیش دکتر زنان خودم،  گفت عزیزم وقتت رو زیاد با آی یو تلف نکن، البته به دلیل هزینه کمترش، شانس ات رو امتحان کن اما فقط سه بار. 

برو سراغ آی وی اف 😔

خدایا به اندازه بخششت مرا به آرزویم ببخش
من امروز رفتم پیش دکتر زنان خودم،  گفت عزیزم وقتت رو زیاد با آی یو تلف نکن، البته به دلیل هزینه ...

من با اینکه هنوز تو خط درمان قرار نگرفتم اما به نظر خودم و با مشخصات ، دوستان از ivf بیشتر جواب گرفتن منم اگه به امید خدا شروع کنم با iui شروع میکنم 

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗
سلام از کجا و کدوم دکتر اسپرم اهدایی گرفتین من که دنبابشم چند جا رفتم همه جنین اهدایی داشتن میشه کمک ...

سلام کدوم شهر هستید؟ معمولا خیلی از دکترا انجام نمیدن..هر شهری یک دکتر مشخص داره که انجام میده

بسیار کار خوبی می کنی عزیزم دقیقا من هم همین حس رو نسبت به این تاپیک دارم و خیلی دلم می خواد که می ...

ممنون از لطفتون عزیزم انشاءالله ما هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشیم😍😘 و تن نی نی هاتون سلامت باشه

سلام خانمهایی که آی یو آی شدن چند تا سوال دارم ... لتروفم ایرانیه لتروزوله ؟ و اینکه خارجی گرونه و به سختی گیر می یاد ایرانی بگیرم یا خارجی ؟ برای استفاده صبح بخورم یا شب؟ ممنون عزیزان

یه سوال دیگه هم دارم لطفا اگه اطلاعاتی دارید بفرمائید . من الان سه دورس یعنی سه ماهه پریودم شده سه روزه در واقع همون دو روز کامل پریودم و روز سوم قطع می شه کسی اینطوری بوده ؟

سلام خانمهایی که آی یو آی شدن چند تا سوال دارم ... لتروفم ایرانیه لتروزوله ؟ و اینکه خارجی گرونه و ب ...

من که نمیدونم عزیزم.ولی مگه نه شما یدونه گل پسر دارید..میخوایید واسه دومی اقدام کنید؟ 

سلام خانمهایی که آی یو آی شدن چند تا سوال دارم ... لتروفم ایرانیه لتروزوله ؟ و اینکه خارجی گرونه و ب ...

با دکتر هماهنگ کنین بهتره

ما هم خیلی پیش اومد استرادیول مثلا خارجیش گیر نیومد ایرانی خوردیم