2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پیام  عزیزم

سلام نی نی جون و همه دوستان تاپیک امید زندگی

متاسفانه من مدت زیادی بود که به خاطر فراموش کردن نام کاربری و رمزم نتونسته بودم اینجا پست بذارم

همسر من آزو اسپرمه و من با راهنماییهای دوستان مهربونم تو این تاپیک تونستم دکتر مناسب رو پیدا کنم و با اسپرم اهدایی به روش آی وی اف دوقلو باردار شدم و الان دو تا دختر دوسال و ده ماهه دارم

نی نی جون خیلی خوشحالم که هنوز تو تاپیک فعالی و با کمک حافظه بسیار خوبی که داری دوستان دیگه رو راهنمایی می کنی  

منکه کلا از قبل هم حافظه ام ضعیف بود دیگه با داشتن دو تا بچه کوچیک کلا تعطیل شدم حتی اسم کاربریمو فراموش کرده بودم  

سلام بچه ها من گیج گیجم خیلی دلم بچه میخواد کارای اهدایی هم انجام دادیم دکتر گفت عکس رنگی بگیر ولی من ده روز دیگه پری میاد میخوام سیکلو برام شروع کنه دیگه نمیخوام به پری بعدی بگذارم. 

به نظرتون بدون عکس رنگی ای وی اف رو شروع میکنه؟؟

دکترم دکتر کت هست

خدایا شکرت

هانیاجان مرسی که پیغام گذاشتی برای ما. ایشالا خانواده تون همیشه گرم و شاد باشه. من خیلی برام سواله که اگه از اس اهدا استفاده بشه، برای فرزند بعدی برامون اس رو فریز میکنن که حداقل اونا با همدیگه هم خون باشن؟

خدایا به اندازه بخششت مرا به آرزویم ببخش

مرمرجان، مبارکه عزیزم. واقعا خوشحالمون کردی. مواظب خودت باش مامان گل. برای ما هم دعا کن 

دعا کن اول خدا به ما و همسرامون آرامش و قدرت بده و بعد هم نی نی!

خدایا به اندازه بخششت مرا به آرزویم ببخش
سلام نی نی جون و همه دوستان تاپیک امید زندگی متاسفانه من مدت زیادی بود که به خاطر فراموش کردن نام ک ...

سلام هانیا جونم . ان شالله خوب و خوش و سلامت باشین 

دیدی گذشت . جنین های کوچیک الان شدن دلبرکان زندگی . خدا رو شکر . 

ان شالله همه به زودی زود مامان بشن . 

نی نی جون خیلی خوشحالم که هنوز تو تاپیک فعالی و با کمک حافظه بسیار خوبی که داری دوستان دیگه رو راهنم ...

میدونی احساس می کنم به این تاپیک بدهکارم. 7-8 سال پیش دوستای دیگه بهم دلداری دادن. لحظه به لحظه با هم مشکلات رو طی کردیم 

جواب بیوپسی ها . دوره های افسردگی بعدش. دو دلی برای تصمیم گیری چی خوبه چی بد

وقتی یکی از مامانها میومد دلم گرم میشد . 

الانم میگم شاید بتونم کمکی کنم به کسی 

هانیاجان مرسی که پیغام گذاشتی برای ما. ایشالا خانواده تون همیشه گرم و شاد باشه. من خیلی برام سواله ک ...

تا حالا کسی نخواست شاید بشه در کنار جنین هایی که فریز می کنن بیان اس رو هم فریز کنن. باید پرسید از مراکز

سلام بچه ها من گیج گیجم خیلی دلم بچه میخواد کارای اهدایی هم انجام دادیم دکتر گفت عکس رنگی بگیر ولی م ...

برای ای وی اف یکی از واجبات عکس رنگی هست . حتما دکتر میخواد ازتون 

حتی اگه از قبل یکی داشته باشی حالا خ قدیمی هم نه

برای من که حتی موقع انتقال هم خواست و استفاده کرد ببینه شکل و حال رحم چطوره . الان فکر کنم با سونو انتقال میده

عجله نکنین بهتره

سلام ..... چه خوب می شد اگه اس اه د ا یی رو فریز می کردن ... کسانی که اولین بار اقدام می کنن حتما وقتی مراجعه می کنن اینو بپرسن ... من اون موقع ها خیلی متوجه این موضوع نبودم چون فقط به فکر اولی بودم .

واسه ازو اسپرمی گروهی چیزی غیر اینجا نیس بهم معرفی کنین اینجا تعداد صفحات زیاده نمیشه چیزی فهمید...

سلام گرپه هست شمارتون برام بفرستین تا به مدیر بگم ادتون کنن شماره باشه بهتره ایدی