2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
میدونی تا اقدام نکردی همش ذهنت درگیر قیافه و شوهر و چی میشه نمیشه هست. بعد که مثلا ای یو کردی و 14 ر ...

آره واقعا انشاءالله بچه داربشیم .دیگه سعی میکنم تو حاشیه نباشم😗😘

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗
سلام دوستای گلم من این ماه هم نتونستم برم واسه ایو خورد به تعطیلات هفته قبل زیاد ناراحت نشدم راستش ف ...

سلام عزیزم..میشه بگید اسم دکتر چی بود ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام یه سوال دارم اینجا کسی عکس رنگی گرفته .... اگه دوازده پریود برای عکس اقدام کنم اشکالی داره یا ح ...

سلام من عکس رنگی گرفتم..ولی ۴ سال پیش دقیقا یادم نیست...ببینید خود دکتر چی گفته همونو انجام بدید

دوستان یه سوال بدجور ذهنمو درگیر کرده..نمیدونم من اشتباه متوجه شدم یا واقعا اینطوره؟ بچه که از اس اهدایی باشه از شوهر ارث نمیبره؟ یعنی وقتی همسر فوت کرد حقوق به بچه تعلق نمیگیره و مالی بهش نمیرسه؟

دوستان یه سوال بدجور ذهنمو درگیر کرده..نمیدونم من اشتباه متوجه شدم یا واقعا اینطوره؟ بچه که از اس اه ...

شرع و قانونش اینه . از پدر ارث نمیبره 

ولی قرار نیس کسی بفهمه .

اره اگه خانواده های همسرجان بفهمن شاید ادعا شون بشه برای میراث

والله دیدیم دور برمون که به نوه های تنی هم رحم نکردن و ادعا ارث کردن پدر شوهر و مادرشوهر چه برسه این شرایط . پس بیخیال اینها . 

راز سر به مهر زندگیمون ان شالله همیشه سربسته میمونه و روال زندگی عادی مث بقیه خواهیم داشت

شرع و قانونش اینه . از پدر ارث نمیبره  ولی قرار نیس کسی بفهمه . اره اگه خانواده های همسرجان ب ...

اهان خب اگه اینجور باشه خوبه خداروشکر..من فکر میکردم کلا تعلق نمیگیره. خیالم راحت شد..انشاءالله عزیزمم همیشه سر به مهر بمونه🙇‍♀️

سلام یه سوال دارم اینجا کسی عکس رنگی گرفته .... اگه دوازده پریود برای عکس اقدام کنم اشکالی داره یا ح ...

من برج قبلی گرفتم

ابن سینا به من گفت روزهای ۸/۹/۱۰ پریودی بیا ولی چون خورد به تعطیلات من یازدهم رفتم گفتن مشکلی نیست

سونو واژینالم به همین ترتیب

سلام خانوما. میگم سانتریفیوژ نمونه منی چیه. تو نت وشته بود ۳۵ درصد ازو اسپرم های غیر انسدادی با سانت ...

سلام 

جواب داخل سوالت بود  

شوهر من انجام داد .دکتر قبل از بیوپسی و  با  دیدن آزمایشات هورمونی این آزمایش رو تجویز  کرد .

به نظرم چون داخل نمونه سانتریفیوژ شده اسپرم پیدا شد بردش برای بیوپسی ...

اسپرم تو بیوپسی پیدا شد و فریز کردن براش 

من اهوازم عزیزم

درخواست دوستی مو قبول کن ستاره جان 

برا سوالت که پرسیدی توی مطب انجام میشه آره انجام میدن 

دو سه سال پیش مطب میرفتم همون اهواز ...

برای تعیین جنسیت داخل مطب آیو میکردن .

ولی مطب و آزمایشگاه کنار هم بودند