2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همه  خواننده تاپيكم و مادر يك فرزند از جنس جنين اهدايي  جنين اهدايي نه  به ...

خدا روشکر عزیزممم...به خدا با خوندن مطلبتون درسته چیز خاصی نبود ولی یهو گریم گرفت..امیدوار شدم..امااا متاسفانه همسرم که یه مدت راضی شده بود به اهدا دوباره زد زیر همه چیز میگه من بچه کسی رو نمیزارم بیاد تو زندگیم که چند وقت بعد بقیه بگن چرا شبیه خودتون نیست..نمیدونم چه کنم...حالا بچه شما چند وقتشه؟ همسرتون دوسش داره؟ از لحاظ قیافه چجور شده

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗
سلام مطالب این تاپیک خوندم چقدامیدوارشدم خدابه حق حضرت فاطمه همه کسای که مثل من منتظرن که هرچه زودتر ...

انشاءالله عزیزم...اره میتونی اسپرم اهدایی بگیری..

ابن سینامن وشوهرم فریب داداول به ماگفت بعدازیکی دوماه بهتون زنگ میزنن واسه اهدای جنین انقدم خوش برخو ...

عزیزم منم مثل شما..نداشتن بچه خیلی سخته به خصوص وقتی که فامیل همه میدونن...و هر بار که میبیننم بهم میگن چرا هنوز بچه نداری انگار دارن گلومو به حد مرگ فشار میدن ‌.من ۹ ساله دارم زجر میکشم..انگار حالا حالا باید بکشم تا ببینم خدا کی دلش واسم میسوزه..عزیزم اگه میخوای اهدایی بگیری اسپرم بهتره..چون حداقل ۵۰ درصد بچه شبیه خودت میشه..بیمارستان مهر انجام میدن..بری راهنماییت میکنن

سلام دوستای قدیمی و جدید مرسی نی نی جون که تاپیکو فراموش نکردی و جواب سوالامونو میدی  یاس گل& ...

سلام عزیزم..شما هم درصدد گرفتن اهدایی هستید

چرا تو این تایپی اصلا امیدی نیست؟! همه دنبال جنین و اسپرم اهدایی هستن. یعنی هیچ کسی درمان نشده

امید داریم ولی تا حالا امیدمون ناامید شده..رفتیم سراغ درمان اما جواب نداد..آزو اسپرم خیلی کم پیش میاد درمان بشه