2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
عزیزممم خدا حفظش کنه واستون..فقط یه سوال همسرتون بچه رو دوست داره؟ واقعا دیگه دارم به مرز دیوونه شدن ...

خیلی عالی. نه من خیلی از دوستهای قدیممم. طوری که همه شون شروع کردن یا قراره شروع کنن برای بچه دوم.

البته از اولشم خیلی سخت نگرفتن. به قول شوهرم میگفت راه دیگه ای نداریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دقیقا ۱۰ ساله ازدواج کردم و ۹ ساله فهمیدم شوهرم ازو اسپرمه..اما متاسفانه شوهرم قبول نمیکنه که نمی ...

الان این پستت رو خوندم. اگه 9 سال حاضر نشده باید فکر جدی کنی و یه تصمیم درست بگیری. میگم ماها بیشتریا زود قبول کردن شرایطو. ولی همسر شما خیلی امیدواره. 

من همیشه می گفتم  ادم یه خرگوش چه میدونم قناری میاره تو خونه میشه عشقش. مگه میشه به بچه دل نبست؟ 

درمانی هم ادامه میداده ابن 9 سالی؟ 

الان این پستت رو خوندم. اگه 9 سال حاضر نشده باید فکر جدی کنی و یه تصمیم درست بگیری. میگم ماها بیشتری ...

همسرم ۳ بار عمل بیوپسی بیضه انجام داد ۲ بار تهران..۱ بار یزد ولی جواب نگرفتیم...اخرین بیوپسی همین ۱ ماه پیش انجام دادیم...که من گفتم برنمیگردم اهواز باید اقدام کنیم واسه اهدا...و خداروشکر یکم به اس اهدایی راضی شد..و رفتیم بیمارستان مهر..که بهمون گفتن باید نامه دادگاه بگیریم..و برگشتیم اهواز...ولی مشکلش اینه خیلی تنبله هر روز بهش میگم بریم سراغ نامه دادگاه باز بهم میگه بریم یه دکتر دیگه شاید جواب بگیریم😢😢

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗
 خیلی عالی. نه من خیلی از دوستهای قدیممم. طوری که همه شون شروع کردن یا قراره شروع کنن برای بچه ...

خب خداروشکر عزیزم انشاءالله همیشه شاد و سلامت باشید..چند بار ivf انجام دادید تا مثبت شد؟ اخه الان ۲۹ سالم شد میترسم دیر بشه واسم

بیوپسی زیاد خدای نکرده باعث سرطان میشه. کاش دکترا برای پول گرفتنای خودشان الکی مریض زیر تیغ نمی فرستادن. 

سه بار ای یو کردم منفی ولی خدا رو شکر بار اول ای وی اف مثبت شد

پس راضی شده تا حدودی. برین دنبال نامه و کاراش تموم کنین. 

بیوپسی زیاد خدای نکرده باعث سرطان میشه. کاش دکترا برای پول گرفتنای خودشان الکی مریض زیر تیغ نمی فرست ...

اره عزیزم..به خاطر پول الکی بهمون امید دادن...اره خداروشکر تا حدودی راضیه ولی محکم نیست

اره . یه کوچولوی 3 ساله دارم اس اهدا بیمارستان مهر 

عزیزم خیلی سخته اولش که پا تو این راه بگذاریم اخه همش امید داریم بتونیم فرزند خودمونو داشته باشیم. از زندگیت بگو از بچت؟ چقدر تو زندگیتون تاثیر داشت؟ میگن ادم فراموش مبکنه اهدایی گرفته و مثل بچه خودش مبدونه درسته؟

خدایا شکرت