2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

سلام خانوم گلا. منم اگه اجازه بدین به جمعتون اضافه بشم.  متاسفانه دو روز مونده به نیمه شعبان شوهرم بیوپسیش منفی شد وکاندید اهدایی شدیم. فکر میکردم عیدیمو میگیرم اما مثل اینکه لایق نبودم. 

دیروز رفتیم دادگاه  همین شهر خودمون ثبت نام ثنا کردیم. و منتظر اس ام اس گفتن باشیم 

‌دیشب دلم برا شوشو میسوخت تا الان به خاطر دل من هر چی بهش گفتم قبول کرده. با وجودی که هنوز یه ماهم از عملش نگذشته چون حال و روز منو دید با اس اهدایی موافقت کرده. 

خانوما خیلیاتون چند ساله که اینجا هستین اگه مامان شدین از بچه هاتون بگین خوشحالمون کنید

خدایا شکرت
سلام خانوم گلا. منم اگه اجازه بدین به جمعتون اضافه بشم.  متاسفانه دو روز مونده به نیمه شعبان شو ...

سلام عزیزم..چه خوب میشد اگه خدا هم به ما یه بچه میداد..منم ۱۰ ساله ازدواج کردم شوهرم ۳ بار عمل کرده به امید پیدا شدن حتی یا اسپرم اما نشد..متاسفانه شوهر من حاضر نیست قبول کنه که ما نمیتونیم بچه داربشیم و با این امید داره وقتمون رو هدر میده..خیلی خوبه که شوهرت باهات راه میاد..من اگه شوهرم قبول میکرد همین فردا واسه اسپرم اهدایی اقدام میکردم..شما تو شهر خودتون اسپرم اهدایی میخوایید بگیرید؟

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه هفتس تقریبا که متوجه شدم شوهرم ازو هست عین خواب وحشتناکه همش منتظرم یکی ازاین‌خواب بیدارم کنه...یعنی هیچ کس اینجا نیس با بیوپسی بیضه اسپرم پیدا شده باشه و حامله شده باشه؟ همه رفتن سمت اس و جنین اهدایی؟!!!! خدا به حق همین وقت عزیز به همه منتظرا بچه سالم بدده...ما شاهرودیم دوس ندارم‌اینجا نمونه برداری بشه چون فک‌ میکنم به ماهر بودن دکترم زیاد ربط داره...  میشه کمکم کنین تهران بخوام انجام بدم از پیش کدوم دکتر شروع کنم؟

سلام عزیزم..چه خوب میشد اگه خدا هم به ما یه بچه میداد..منم ۱۰ ساله ازدواج کردم شوهرم ۳ بار عمل کرده ...

عزیزم من میبد یزد هستم اینجاها میگن انجام نمیدن. بهمون گفتن تهران یا اصفهان

خدایا شکرت
منم یه هفتس تقریبا که متوجه شدم شوهرم ازو هست عین خواب وحشتناکه همش منتظرم یکی ازاین‌خواب بیدارم کنه ...

سلام عزیزم. درکت میکنم. ولی اکثرا در بیضشون اسپرم نیست. امیدوارم شوهرت اسپرماشو در بیضش قایم کرده باشه.    

خدایا شکرت
سلام عزیزم. درکت میکنم. ولی اکثرا در بیضشون اسپرم نیست. امیدوارم شوهرت اسپرماشو در بیضش قایم کرده با ...

شنیدم با شکوفه نخل نر شاید تولید شه یا خرنوب و... کسی نبوده با این چیزا اسپرم پیدا بشه تو بیوپسیش؟

واقعا همین طوره نی نی نگار جون میفهمم چی میگی دقیقا همینه منم مثل تو حتی خودم بستم به طب سنتی که مثل ...

سلام استارتر   شما خیلی وقته که تو این خونه هستین میخواستم بدونم شما الان بچه داربن؟ با چه روشی؟  

میدونم با تجاربی که به دست اوردی تو این سال ها میتونید راهنماییم کنید. 

ما وضع مالی معمولی داریم. تو تهرانم کسیو نداریم خودم یزدیم. نمیدونم بیام شهر غریب تو این مدت طولانی ای وی اف کجا بریم و چیکار کنیم. از طرفی هزینه هاش هم خیلی بالاتر از ای یو ای هست  ولی هم میگن دقیق تره هم اینکه احتمالش بالاتر از ای یو ای هست  از همه مهمتر سلامت اهداکننده کاملا بررسی میشه و جنین فریز برا بعد ها میمونه   

از طرفی دیگه ای یو ای هزینش پایینه و راهمون به اصفهان نزدیکتره. اصفهان فامیل داریم 

از نظر سلامت اهداکننده هم نمیدونم کاملا بررسی میکنن یا نه. دکتر ایز هم مرده و من ادم مذهبی هستم که واقعا نمیتونم جلو مرد ایو کنم. 

بین دو راهی شدیدی قرار گرفتم. اگه برم ای یو ای و پولام حروم بشه دیگه توان مالی ای وی اف  رو ندارم. اگه بچه بعدی بخوام چی؟ بچه هام نمیتونن خواهر برادر واقعی بشن و در اینده بهم کمک کنند. مثل سریال انام. 

خدایا شکرت
شنیدم با شکوفه نخل نر شاید تولید شه یا خرنوب و... کسی نبوده با این چیزا اسپرم پیدا بشه تو بیوپسیش؟

نمیدونم عزیزم فکر نمیکنم  میگن موقعی که بیپسی منفی بشه یعنی سلول اسپرم سازی وجود نداره. پس دلتو خوش نکن. ولی تو این مدت بیکار نشینید. 

خدایا شکرت

سلام دوستان

اگه آزو اسپرمی انسدادی باشه بیوپسی مثبت میشه و میشه هم آقایون عمل کنن داشتیم قبلا موردشو یکی از آقایون سایت و یاهم با همون اس ها میکرو کنین

یا اس های نابالغ که خیلی از ادم انرژی میگیره و باید سن کم . و صبر زیاد داشته باشین شاید بشه کاری کرد . انقدر وقت باشه بخواین بعدها روشهای اهدایی امتحان کنین

عزیزم من میبد یزد هستم اینجاها میگن انجام نمیدن. بهمون گفتن تهران یا اصفهان

اره منم اهوازم اینجا انجام نمیدن..باید برم تهران واسه کاشت..دوست گلم کاشت هم ۳۰ درصد جواب میده..انشاءالله بار اول جواب بگیری ولی امکانش هست ۲ یا ۳ بار تکرار کنی..بعد هم از همون جنین که فریز کردن بچه بعدیتو کاشت میکنن پس بچه ها خواهر برادرن ..کاشت دردسرای خودشو داره منم اینجا افسردگی گرفتم اخه راهم به تهران دوره باید برم و بیام ولی خدا کنه اگه قرار بر کاشت باشه بار اول جواب بگیریم

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗