2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

ببخشید بچه ها خیلی پر حرفی کردم ... .ولی خواستم بدونید و این رو بقیه کسایی هم که اول راه هستن بخونن

من هرگز فکر نمی کردم یه روزی همسرم این کار رو کنه ، فکر می کردم من بهش محبت می کنم و گذشت می کنم ، بعد از مدتی حالا اون این کار رو می کنه ولی دیدم من حتی برای بزرگترین مشکلش خودم رو شریک مشکلش کردم و گفتم مشکلمون و جوری برای حلش تلاش کردم انگار مشکل من هست !! من 7 بار انتقال جنین داشتم ....اینهمه به خاطر ایشون سختی کشیدم و تازه یه جوری رفتار می کردم انگار مشکل مال منه !!ولی اون برای کوچکترین مشکل ، کاملا خودش رو از من جدا دونست و راحت می گفت مشکل تو ! تازه منت هم سر من می گذاشت !! که به خاطر مشکل تو من دارم سختی می کشم !! 

تحمل سختی یه اسباب کشی ، چون به خاطر مشکل و خواست من بود اینقدر براش سخت بود وروزی نبود که یادم نیاره که به خاطر من سختی کشیده !! روزی نبود که منت نگذاره !! 

می دونم که الانم خیلی ها اینو می خونن می گن نه !! شوهر ما هرگز !! منم راستش اینجوری فکر می کردم !! 

امضام رو بخونید تا حال و هوای روحی ام رو درک کنید ... اون امضا البته مال اون قدیم هاس ! ولی پاکش نکردم که یادم باشه چه جوری بودم 

روزگار همینه ، هرکسی به فکر منفعت خودشه ، نمی گم بی صفت و بی معرفت باشید اما همیشه محکم کاری کنید و به خاطر خجالت و عیبه و زشته ، نه از حقتون بگذرید و نه از محکم کاری .... حتما و حتما برگه های آزمایش و بیوپسی همسرتون رو یه جای امن نگه دارید ، حتما برید نامه ی قانونی مجوز جنین اهدایی رو دریافت کنید و همه ی این برگه ها رو یه جای امن نگه دارید حتی توی صندوق امانات بانک و کلیدش هم دست خودتون باشه 

نمی تونید تصور کنید ، ولی فرض کنید فردای روز خدای ناکرده خدای ناکرده همسرتون از دست بره ، به هر دلیلی با آزمایش ژنتیکی چیزی ثابت بشه که مادر بچه شما هستید اما پدر بچه ، شوهرتون نبوده .... چه جوری میخواهید به قوم شوهر ثابت کنید خیانت کار نبودید ؟؟؟؟؟؟ 

فکر نکنید این ها هرگز برای ماها رخ نخواهد داد .... واقعا همه چیز ممکنه .... پس اول نگران خودتون و آینده خودتون باشید و از خودتون مراقبت کنید ، چون مردها خودشون خوب بلدن چه جوری از خودشون مراقبت کنن !!

باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هیچ مردی لیاقت گذشت رو نداره...ولی الان هم اگه من دنبال بچه دار شدن هستیم به خاطر خودمونه که درآینده ...

دنبال بچه باش عزیزم ... نمی گم نباش 

ولی به آینده ات فکر کن ... پست قبلی من رو بخون .... حتما و حتما حتی اگه شوهرت می گه نه ، بگو این شرط منه باید بریم نامه از پزشک قانونی بگیریم و مجوز برای دریافت جنین اهدایی به شکل قانونی بهمون بدن ، با اون نامه می تونی حالا آی یو آی کنی ، جنین بگیری یا حتی بری پرورشگاه .... ولی این نامه رو بگیر ، بذار یه جای قوه قضاییه یه جای رسمی این مشکل همسرت ثبت بشه و خودتم اون نامه رو جای امنی نگه دار که خدای نکرده فردا روز که آب ها از آسیاب افتاد اگه خدای ناکرده خدای ناکرده حتی 40 سال دیگه روزی شد که شما بودی و همسرت نبود ، کسی نتونه بهت تهمت خیانت بزنه .

باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش
ستاره خانم همسرتون بیوپسی شدن ؟

بله عزیزم..۲ بار هم..ولی هیچ اسپرمی نبوده..۱۰ سال هم از ازدواجم گذشته..خسته شدم از بی بچگی..ولی شوهرم یه اخلاق خاصی داره میترسم بار مسئولیت بچه رو درآینده بندازه رو دوش خودم فقط

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗

با نظر نی نی نگار کاملا موافقم. آینده نگری شرط عقل هست. بخصوص کسانی که از جنین یا اس اهدا استفاده می کنن . نمی دونم چطور بگم . درسته که آقایونی که مشگل دارن (آزواس  هستن) و یه روزی به استفاده از روشهای مختلف پدر می شن و بچه رو هم دوست دارن ولی در آینده صبر و تحمل کمتری نسبت به پدران واقعی دارن این برام ثابت شده .

ستاره جان همسرت راضی شده که اس اهدایی بگیرید یا اصرار شما بوده ؟ بنا به خصوصیات اخلاقی همسرت باید تصمیم بگیرید . اصلا از روی احساسات نباید تصمیم بگیری هر چند که گفتید ده سال از ازدواجتون گذشته. من الان یه پسره 9 ساله دارم و کاملا درکت می کنم

دنبال بچه باش عزیزم ... نمی گم نباش  ولی به آینده ات فکر کن ... پست قبلی من رو بخون .... حتما ...

چشم عزیزم حتماااا اینکار رو میکنم..الان شما با اسپرم اهدایی بچه دارید؟

ستاره جان همسرت راضی شده که اس اهدایی بگیرید یا اصرار شما بوده ؟ بنا به خصوصیات اخلاقی همسرت باید تص ...

بله من تا پای طلاق رفتم چون راضی نمیشد..اما یه مدت قید بچه رو زدیم تا اینکه دوباره ایدام کردیم واسه بچه باز بهمون گفتن اسپرمی نیست.که من گفتم جنین اهدایی بگیریم اما شوهرم گفت نه اسپرم اهدایی

حالا هم خیلی میترسم ۱۰ سال از ازدواج گدشته و میدونم که نمیشه طلاق بگیرم..واقعا تو دوراهی بدی گیر افتادم..نمیدونم همینجور بی بچه بمونم یا این حق رو از خودم نگیرم و بزارم طعم مادر شدن رو بچشم

اگه همسرتون کلا آدم مسئولیت پذیری هست که خیالتون تا حدودی باید راحت باشه . اگه اهواز تشریف دارید همونجا مراکز ناباروری هست می تونید آی وی اف کنید . و انشاءاله مادر بشید. 

گفتن و نوشتن انشاءاله مادر بشید همراه شد با صدای اذان

واقعا همین طوره نی نی نگار جون میفهمم چی میگی دقیقا همینه منم مثل تو حتی خودم بستم به طب سنتی که مثلا زودتر بگیره بعد اقا این رو به حساب مشکل از من زده یه دکتر برده هفتصد خرج کرده میگه من هر سری بردمش ۵ میلیون خرج کردم این خودش مشکل داشته وگرنه میگرفته همسر من و مادرش رو خدایی دور براداشته بود چون من واقعا در مقابل بد رفتاری ها سکوت کردم که نکنه یه وقت از این مسیر پشیمون بشه ولی تا میتونست منو گول زد میدونی گریه میکرد پیشم من شرمندتم من ال من بل یا تو ماشین میگفت الان اگه بچه داشتیم اینطور اونطور همش پیشم رویا بافی میکرد و من تشویق میشدم برم دنبالش حتی میگفتم نامه نگیرم که این همه این بچه دوست داره هیچ چیزی نباشه که اون فکر کنه ما بچه خودمون نیست همه جوره فکرم اون بود اون وقت برگشت گفت من اگه گفتم اره برا این بود که چون تو رو دوس داشتم گفتم تو خوشحال باشی و گرنه من راضی نبودم خوب پشت منو خالی کرد واقعا نامه همه بگیرن ان شالله که مشکلی نیست ولی هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست 

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
اگه همسرتون کلا آدم مسئولیت پذیری هست که خیالتون تا حدودی باید راحت باشه . اگه اهواز تشریف دارید همو ...

فدات شم عزیزم..انشاءالله همه به خواسته هاشون برسن

اگه همسرتون کلا آدم مسئولیت پذیری هست که خیالتون تا حدودی باید راحت باشه . اگه اهواز تشریف دارید همو ...

مرکز ناباروری هست ولی نمیدونم که اهدای اسپرم انجام میون یا نه